Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 203862
UbisoftEN dabing

Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific [PC DVD]

Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific Vás vezme do hlubin Tichého oceánu jako velitele americké ponorky. Ponořen do této intenzivní prostředí podpořeného úžasnou grafikou a zvukem se zapojíte se do masivních bitev s nepřátelskými jednotkami, velte a rozvíjejte posádku ponorky a získávejte povýšení a vyznamenání, abyste zajistili vítězství v Pacifiku.

Kromě tradičního špičkového audiovizuálního zpracování nabízí Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific nový systém"Crew Evolution", v jehož rámci se musíte starat o posádku a vylepšovat schopnosti jejích členů, dlouhou singleplayer kampaň s rozličnými cíly odehrávající se na 15 mapách a zcela nový online režim Adversarial. V jeho rámci může přes LAN, nebo internet hrát až 8 hráčů, kteří mohou s Vámi soupeřit, nebo spolupracovat v rámci široké nabídky skriptovaných misí s náhodně generovanými úkoly.



  • Úžasná grafika a velkolepé audiovizuální efekty nabízejí neuvěřitelně pohlcující zážitek ze hry.
  • Získejte vylepšení a zkušenosti, které Vám pomohou vytvořit nejefektivnější námořní sílu v Pacifiku.
  • Různorodé mise a události na více než 15 mapách v kombinaci s jedinečným odměnami dělají z každé kampaně jedinečný zážitek.
  • Spojte své síly až v osmi přes LAN, nebo čtveřici přes internet v kooperativních nebo kompetitivních herních režimech. Naskriptované a generované typy misí umožňují epické online bitvy a neomezenou opětovnou hratelnost.

  • Recenze na Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.