The Sims 2 Deluxe CZ PC DVD

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 53743
Electronic

The Sims 2 Deluxe CZ [PC DVD]



Balení obsahuje základní hru The Sims 2 CZ datadisk The Sims 2: Noční život CZ a bonusové DVD.



The Sims 2
Mimořádně populární "hra na Všemohoucího" s kupou doplňujících datadisků obletěla s úspěchem celý svět a získala si oblibu mnoha milionů fanoušků. Její pokračování má ambice být ještě úspěšnějším.

Stejně jako v první části, máte pod kontrolou každodenní život zvolené skupiny Simíků od narození až po smrt. Oproti předchozímu dílu ale došlo pochopitelně k řadě vylepšení, jako např.. možnost většího výběru při formování svého ideálního Sima (volba pokožky, rysy obličeje, různost vlasových úprav, oblečení, atd. .. je toho opravdu hodně).

Proveďte svoje Simy důležitými okamžiky jejich života. První krok, první pád, první rande, první práce, první svatba, první dítě. Vše se odehrává před vašima očima a podle Vašeho přání. Rozhodujete v důležitých okamžicích jejich života a ovlivňujte jakým směrem půjdou. Každé rozhodnutí bude mít okamžitý dopad a ihned se promítnou do chování Simů.



  • Simové v The Sims 2 se mohou více zajímat o své okolí, mají různé nálady a pocity a dělí se o ně s ostatními.
  • Postavičky jsou detailně vykresleny, a tak rozeznáte po čem touží nebo se bojí nejen ze hry těla ale i podle výrazu tváře. Simové tvoří rodiny, potkávají se s příbuznými, kamarády a známými.
  • Děti dědí vlastnosti rodičů díky DNA. Děti se proto svým rodičům podobají a pokud jejich nepřimějete změnit se, budou mít i podobnou povahu jako rodiče a prarodiče.
  • Jako ve skutečném životě se váš Sim bude měnit podle svých aktivit a zájmů. Pokud zůstane například příliš často doma u televize, začne nabírat na váze a staří kamarádi již k němu nebudou chodit na návštěvy tak často jako dříve, ale pokud na sobě začne Sim pracovat, hned se objeví spoustu nových známostí a nové možnosti.
  • I Simové stárnou a tak se jim mění tvář a postava podle životní fáze, ve které se nacházejí. Grafické ztvárnění hry je kompletně nové av 3D prostředí. Detaily jsou daleko propracovanější.
  • Na Simy se budete moci koukat z libovolné strany a vzdálenosti. Z blízka uvidíte svým postavičkám do tváře, zato z dálky budete moci pozorovat na ulici, před domem nebo v parku.
  • Díky nástroji "Create-A-Sim" si jednoduše vytvoříte Sima dle svých představ od vlasů až po boty. Svým Simům můžete postavit i nový dům a zařídit jejich pokoje od střechy až po sklep.



    The Sims 2: Noční život CZ
    Simové vyrážejí do města pořádně to roztočit. Ať už tančí do odpadnutí, nebo jsou na romantické procházce, nebo soupeří v bowlingu, bude to jistě nezapomenutelná noc! Nechte své Simíky užít si nočního života naplno. Během randění uvidíte jak funguje mezi nimi chemie a poznáte jak přeskakuje jiskra, a jak jim to klape, nebo skončí vztah katastrofou. Nejnovějším přídavkem je touha po rozkoši, která umožní Simíkům žít rušný noční život. Do života Simů přibyde 125 nových předmětů jako je mixážní pult, pokerový stůl a další které vám umožní zařídit si dokonalý noční podnik nebo VIP salónek.



  • Rozhodujte o milostném osudu života Simů - vzájemná přitažlivost mezi Simákmi je založena na osobnosti, životních cílech a znamení zvěrokruhu. Odhadněte jak se k sobě hodí a pak je proveďte románkem se vším všudy od toužebných pohledů po první pusu.
  • Život je rozkoš, vyberte si ji jako životní cíl Užívejte si rozkoše, aby si váš Sim opravdu užil života. Od skvělých rande po šílené večírky.
  • Motorizovaný Simové - nyní si Simové konečně můžou koupit auto a vyrazit v něm za prací nebo zábavou.

  • Recenze na The Sims 2 Deluxe CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.