The Sims 2: Mazlíčci CZ PC CD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 6781
Electronic

The Sims 2: Mazlíčci CZ [PC CD]

Přidání nového přítele zaručeně obohatí každodenní život vašich Simíků ! Nejenže si můžete vybrat si z mnoha existujících plemen , ale máte také možnost osobně si navrhnout svého nového přítele pomocí nástroje Create-a-Pet . Schopnost přizpůsobit si domácího mazlíčka Vám dává možnost vytvořit si toho svého ideálního , výběrem těla, unikátního vzhledu a dokonce i osobnosti ! S tolika různými zvířaty na výběr není možné ani odhadnout, jaké nepředvídatelné situace by mohly nastat !

Můžete také učit své zvířátko nové triky , vzít ho na procházku do parku , nakoupit mu příslušenství a dokonce mu najít práci! Stejně jako v reálném životě vyžadují mazlíčci vašich Simíků péči a trénink . Zanedbávána kočka s nutkáním škrábat by mohla drápy rozdriapať Vaše nové křeslo pokud nebudete dost opatrní a ponechání Vašeho psa bez dozoru u čerstvě osázeném záhoně asi není dobrý nápad !



  • Simíci mohou nyní sdílet své životy se svými novými domácími mazlíčky a přidat více zábavy do svého Sims života. Psi, kočky a další zvířata sdílejí vzácné životní okamžiky Vašich Simíci . S tolika různými zvířaty ani ne nutné říkat, že nastanou nepředvídatelné situace !
  • Vyberte si z desítek psích a kočičích ras nebo upravte vlastnosti zvířete , aby bylo jediným svého druhu . Dokonce si můžete upravit tvar těla svého mazlíčka výběrem z konkrétních barev a jedinečných značení . Nelíbí se Vám způsob, jak se chová ? Změňte jeho osobnost . Každý si může vytvořit svého ideálního zvířecího přítele v The Sims 2 : Mazlíčci .
  • Vaši Simíci mohou podporovat a umravnit domácí zvířata a trénovat je, aby podali tlapku , kutálely se , hráli mrtvého a další. Neklidné domácí zvířata by mohli kopat na dvoře, rozdriapať pohovku, nebo rozvláčné odpadky . Naštěstí trochu tréninku dělá zázraky .
  • Vytvořte a ovládejte postavy Simíky po celý jejich život, stanovením jejich cíle v životě od popularity a romantiky, po štěstí a rodinu. Jejich příběhy jsou ve Vašich rukou.
  • Pomocí speciálních kódů sdílejte odemknuté doplňky pro zvířata, druhy srstí, nebo značení s ostatními hráči hry The Sims 2: Mazlíčci.
  • Domácí zvířata vašich Simíků jsou členy rodiny a sdílejí všechny z velkých okamžiků v životě. Ať už trénují jako štěňata s dětmi, aportují s náctiletými v parku, sledují televizi s dospělými, nebo se těší ze slunečného dne v parku se seniory!
  • Domácí mazlíčci vašich Simíků mají genetiku, která Vám umožňuje vytvořit nových domácích mazlíčků, včetně populárních hybridních plemen, jako jsou Labradoodle, Puggle a Schnoodle! Líbí se vám, co jste vytvořili? Zaregistrujte svého mazlíčka, aby se objevil v nástroji Create-a-Pet jako unikátní rodokmen!
  • Simíci už nejsou jediní, kdo má kariéru! Zkušené domácí zvířata si mohou vydělat na živobytí v rámci tří kariér (showbyznys, bezpečnost a služba) a propracovat se přes pět úrovní.



    Datadisk vyžaduje základní hru The Sims 2 CZ , nebo kolekce The Sims 2 Deluxe CZ , nebo The Sims 2 Double Deluxe CZ


  • Recenze na The Sims 2: Mazlíčci CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.