The Sims 4 CZ + The Sims 4 Star Wars: Výprava na Batuu CZ [Origin]

Digitální distribuce
Cena s DPH
749 Kč
Cena bez DPH: 619 Kč
 
 
Kód produktu: 414018
ElectronicCZ titulky

The Sims 4 CZ + The Sims 4 Star Wars: Výprava na Batuu CZ [Origin] [PC digital]


Vytvořte vašim Simíkům jedinečný příběh ze světa Star War při průzkumu odlehlé planety z atrakce Galaxy's Edge v Disneylandu a Disney World v rozšíření The Sims 4 Star Wars: Výprava na Batuu. Přidá se váš Simík k Odboji, zapadne mezi darebáky nebo naverbuje do Prvního Řádu? Rozhodnutí je jen na vás! Pracujte na reputaci vašeho Simíka, abyste si zpřístupnili mise, sežeňte si světelný meč nebo droida a utkejte se se slavnými postavami Star Wars, jakými jsou Rey a Kylo Ren.


Vychutnejte si samotný okraj galaxie. Je jasné, že vaši Simíci už nejsou doma. Od Millennium Falcano přes kantýnu, kde to pořádně žije, až po jedinečné oblečení občanů Batuu - Simíků zcela pohltí slavné vizuální a zvukové vjemy světa Star Wars. Seznamte se s místními mimozemšťany, abyste pochopili, proč je Batuu skutečně jedinečnou planetou. Když se vaši Simíci vrátí domů, mohou si s sebou přivést nové dekorace a recepty inspirované cestami, zahrát si sabacc nebo uspořádat přátelský trénink se světelnými meči.


Vytvořte svůj příběh Star Wars. O kontrolu nad Batuu bojuje Odboj, První Řád i darebáci a právě akce vašich Simíků rozhodnou o tom, kdo nakonec uspěje. Vaši Simíci budou zdolávat výzvy a speciální mise, které posunou rovnováhu sil. Vaše působení nejen změní svět, ale také vám zpřístupní odměny, jako je možnost létat ve hvězdných stíhačkách, nové úbory a velmi důležité mise na Batuu. A kdo ví? Možná na Batuu najdete i svoji spřízněnou duši!


Poznejte slavné postavy. Plněním misí Simíci získají body reputace a čím více jich budou mít, tím blíže budou k setkání s vůdcem důležitých místních frakcí. Vaše možnosti se budou měnit v závislosti na tom, co vaši Simíci dělají. Rozhodněte se podpořit Kyla Rena ve snaze odhalit základnu Odboje, nebo se raději přidáte k Rey a Vi Moradi, a budete bojovat proti Prvnímu Řádu? Ať už se vaši Simíci rozhodnou pro jakoukoli cestu, Hondo Ohnaka a jeho darebáci vám vždycky pomohou vyrobit pár galaktických kreditů navíc.


Získejte vlastní světelný meč a droida. Prozkoumejte Batuu a najděte kyber krystaly, které vám pomohou postavit nejvytouženější artefakt světa Star Wars: světelný meč. Získejte všechny kousky, abyste si sestavili zbraň, která bude opravdu jedinečná. Potom pozvěte ostatní Simíky k souboji světelných mečů! Nebo zajděte do depa droidů a koute si vlastního droida, který vám pomůže při vašich dobrodružstvích, například dá tu a tam někomu šok, aby od vás odvedl pozornost. Svého droida si můžete dokonce přivézt i domů, abyste měli vždy parťáka na společenské akce.


Balení obsahuje celou hru The Sims 4 a DLC Výprava na Batuu.


Jedná se o digitální verzi hry The Sims 4 CZ + The Sims 4 Star Wars: Výprava na Batuu, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabingDE titulkyPL titulky

Recenze na The Sims 4 CZ + The Sims 4 Star Wars: Výprava na Batuu CZ [Origin]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.