The Sims 3: Styl 70., 80. a 90. let CZ PC DVD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 209434
ElectronicCZ titulky

The Sims 3: Styl 70., 80. a 90. let CZ [PC DVD]

Dejte svým Simíkům atraktivní oblečení a nejlepší dekorace z minulosti s kolekcí The Sims 3: Styl 70., 80. a 90 let. Využívejte zcela nové modely a šíleně účesy a vousy. Oblečte se do košil se širokým límcem a zvonových kalhot přesně jako na diskotéce v 70. letech, nahoďte sako s nárameníky a visící náušnicí jako v letech 80., nebo si oblečte značkovou flanelky, abyste vypadali drsně ve stylu let 90. Nezapomeňte také Simíkům nanovo zařídit domy. Hvězdná party koule, nebo stolní fotbal dají domovem vašich Simíků dokonalý nádech minulosti. Bavte se díky všem úžasným trendem, jako jsou naondulované vlasy, nylonové kalhoty a stylové sterea a pošlete své Simíky zpět v čase.



Módní 70. roky:

  • napumpuje do reprobeden pořádnou muziku a nechte na tanečním parketu vyniknout Simíky i jejich oblečení. K dispozici máte nejrůznější zvonové kalhoty i přilehlé dámská trička s odhaleným zády. Vaši Simíci tak budou moci stylově protančit celou noc!
  • Pořádně to svým Simíkům doma zařiďte. Kupte jim konzolový stereosystém, minimalistický nábytek, bláznivou diskoguľu a ještě mnohem více. Zvládnete všechnu to parádu?

    Skvělé 80. roky:

  • Nahoďte návleky na nohy, triko a čelenku a Váš Simík je připraven se do toho pořádně obout-samozřejmě v tělocvičně! Jakmile se oblékne do živého barevného obleku s nárameníky může začít šplhat po kariérním žebříčku. Ať dělá cokoliv, skvělé oblečení z 80. let mu přinese úspěch.
  • Zabezpečte svým Simíkům radikálně plakáty, arkádové automaty a dokonale elegantní zábavní systémy-a pořádně to roztočte na parketu.

    drsňačka 90. roky:

  • Ať už se Vaši Simíci chtějí pochlubit svojí averzí k módě v otrhaných džínách, navrstvených tričkách, nebo v každodenním oblečení se sukní s asymetrickým spodním lemem, v každém případě mají k dispozici celou řadu šílených rekvizit pro svůj módní výlet do 90. let.
  • Zajistěte si zanedbaný nábytek, který Vašemu domu dodá průmyslový kovový vzhled. Ten dá všem jasně najevo, že Vám na mínění společnosti nezáleží-i když to ve skutečnosti není pravda.
  • Doplňte retrospektivní kostým své Simíky novými účesy z dekády, kterou máte nejraději. Na výběr máte naondulované styly 70. let, natupírované účesy let 80., rozpuštěné vlasy ve stylu grunge let 90. a mnoha dalších.





    Datadisk vyžaduje pro své spuštění základní hru The Sims 3 . Pro připojení k The Sims 3 Store se vyžaduje připojení k síti Internet!

  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabingDE dabingPL titulkyHU titulky

    Recenze na The Sims 3: Styl 70., 80. a 90. let CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.