The Sims 2: University Life Collection CZ PC DVD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 203803
ElectronicCZ titulky

The Sims 2: University Life Collection CZ [PC DVD]

Balení obsahuje datadisky The Sims 2: IKEA Domov CZ, The Sims 2: Univerzita CZ a The Sims 2: Pre teenagerov CZ.



The Sims 2: IKEA Domov CZ
Nejnovější kolekce předmětů pro hru The Sims 2 obsahuje výběr nepostradatelného zařízení značky IKEA pro domov Vašich Simíky. Ať už chcete zařizovat prádelnu, obývací pokoj, nebo útulnou a pohodlnou ložnici.

S novou kolekcí The Sims 2: IKEA domů se Váš domeček stane útulnější a samozřejmě i vkusný, podle Vaší fantazie. Vybavte ložnici tak, aby odpovídala Vašemu vkusu s novými pohovkami, TV stolky, policemi a dalšími druhy nábytku. Vše je v pestré barevné škále.

Pokoj si můžete vhodně doplnit oblíbenými nástěnnými dekoracemi, zrcadly, atd.. S inspirujícím a moderním stylem výrobků IKEA se můžete i Vy stát interiérovým návrhářem pro Vaše Simíky.



The Sims 2: Univerzita CZ
Simíci jsou nyní mladí dospěláci opouštějící domov, aby žili dokonalý vysokoškolský život. Ponořte je do univerzitního života, když se stanou Simíky na akademické půdě. Mohou vychutnávat svou nově nabytou svobodu během párty s přáteli, připojit se k bratrství, nebo sesterství a dovádět pobuřující žerty. Vaši Simíci mohou přezkoumají všechna místa v areálu univerzity, jako jsou klubovny, tělocvičny, kavárny a další. Pomozte jim naplnit nové celoživotní cíle, aby si mohli odemknout ještě více odměn a užívat si všechny výhody svých vysokoškolských let.



  • Zcela noví, moderní, trendy Simíci v univerzitním věku opouštějí domovy a obsazují akademickou půdu. Nyní mají možnost změnit své životní cíle a ztratit svou nevinnost.
  • Vaši Simíci mají zcela nové přání a obavy vázané na jejich sociální a akademický život. Vylepšené herní ambice se soustřeďují na budování vlivu a nyní máte možnost rozvíjet schopnosti svých Simíků ovlivňovat přátele, spolužáky a učitele.
  • Nyní mohou vaši Simíci prožít dokonalou vysokoškolskou fantazii, ať už žijí na koleji, přidají se k bratrství, nebo sesterství, nebo se vydají s přáteli hledat svou vlastní podlahu.
  • Ponořte své Simíky do dokonalého vysokoškolského životního stylu. Připojte se ke kapele, navštěvujte párty, najděte si práci na částečný úvazek, nebo se nechte zasvětit do tajné společnosti, kde se tisknou peníze a podvádí se během studia. Jak si bude Váš Simík užívat své vysokoškolské roky?
  • Získejte známky pro odemknutí 4 nových kariér. Vyberte si z 11 oborů pro Vaše Simíky včetně historie, umění, biologie a politických věd a získávejte dobré známky. Zajistěte si titul a odemkněte si 4 nové možnosti kariéry.



    The Sims 2: Pro teenagery CZ
    Dejte svým dospívajícím Simíkům vše, co potřebují, aby vyjádřili svůj jedinečný styl s datadiskem The Sims 2: Pro teenagery! Nyní může Váš náctiletý Simík ukázat svůj postoj s úplně novým, unikátním nábytkem, ozdobnými předměty a módou. Dejte svým Simíkům nový telefon, stereo, TV a další doplňky, aby byly aktuální a kontaktu se svými přáteli. Ujistěte se, že Vaši Simíci se vždy odejít do nejnovější módy pro mladé, včetně teplákových souprav, značkových džínsů a jóga outfitu. Nechte svých mladých Simíky vyjádřit se způsobem, jakým to dokážou jen náťroční!



  • Navrhněte ložnici vhodnou pro princeznu s luxusní postelí, kompletně se závěsy a korunou a elegantním kosmetickým stolkem.
  • Jemně vyřezávaný šatník je ideální pro Vašeho dospívajícího Simíka na jeho značkové džíny a další stylové doplňky.
  • Mladé dívky mohou lenošit v elegantním pyžamku s odpovídajícími chlupatými bačkůrky.
  • Vybavte pokoj svého Simíka v designu skate-a surfboardingu, abyste vyjádřili jeho jeho životní styl.
  • Oblečte jim khaki šortky a další pohodové oblečení, které je ideální na lenošení.
  • Změňte pokoj svého Simíka jako odraz jeho temné duše s temným nábytkem, jako jsou červeno-černé skříně a plyšové, sametové židle.
  • Zaplňte jejich šatník tmavým a rebelským oblečením včetně spon, opasků a těžkých bot pro něj a kůží, tetováním a síťovaných věcí pro ni.



    Datadisk vyžaduje základní hru The Sims 2 CZ, alebo kolekcie The Sims 2 Deluxe CZ, alebo The Sims 2 Double Deluxe CZ!


  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabingDE dabingPL titulkyHU titulky

    Recenze na The Sims 2: University Life Collection CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.