The Sims 2: Volný čas CZ PC DVD

Cena s DPH
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 19117
Electronic

The Sims 2: Volný čas CZ [PC DVD]

Vaši Simíci mohou nyní znovu objevit potěšení ve volném čase! Nechte je objevit zbrusu nové aktivity, vyniknout v nich a probudit v sobě pravou vášeň pro život. Ať už si Vaši Simíci budou házet s šišatým míčem na americký fotbal, cvičit baletní tanec, opravovat s kamarády auto nebo stavět modely vláčků, každá z těchto činností poslouží k rozvoji jejich dovedností, prohloubení navázaných přátelství a celkovému obohacení života.

Vyrobte pro své Simíky nové originální věci, které použijí v běžném životě, jako je oblečení, keramika a další. Zdokonalením v zálibách nebo kariérním postupem mohou dokonce pro sebe odemknout skryté odměny. Prozkoumejte širokou nabídku koníčků, které přinesou do životů vašich Simíkům samá potěšení!

V široké nabídce nových druhů aktivit najděte vášně a touhy vašich Simíků, sportem a vědou počínaje a uměním a řemesly konče. Mezi novými koníčky najdete mj. basketbal, fotbal, restaurování aut, balet a dokonce hledání hvězd a planet.

V koníčcích se skrývají odměny na celý život. S tím, jak Simíci postupně začnou ve svých hobby zlepšovat, budou získávat nové aspirace a odměny a objevovat tajné parcely. Jakmile Simíci dostatečně rozvinou své dovednosti, mohou začít své umělecké a řemeslné výtvory prodávat nebo se poměřovat s konkurencí na tanečních, kuchařských nebo videoherních soutěžích.

Všechny nové aktivity jsou skvělým způsobem trávení času vašich Simíků s rodinami a přáteli. Je zde také sedm speciálních aktivit pro děti a batolata, mj. stůl na kreslení a hraní s kostkami.

Při provozování koníčků čeká na Simíky spousta překvapivých momentů, zejména na ty, kteří dosud nejsou příliš šikovní. Váš Simík-začátečník může třeba ušít medvídka s jedním okem, vykroutit na hrnčířském kruhu s šišatým džbánek, popálit se na výletě do přírody a kdo ví co ještě .

Recenze na The Sims 2: Volný čas CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.