The Sims 2: Život v bytě CZ PC DVD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 38989
Electronic

The Sims 2: Život v bytě CZ [PC DVD]

Již osmá episoda v pořadí, kde se Vaši simové stěhují do zcela nových apartmánů - jejich život již nikdy nebude stejný! Zábava a dramata čekají na simíky objevující bydlení v podnájmu - od soužití s novými sousedy po dotěrným nájemníků. Vezměte své simíky z jejich klasického domku do přechodných apartmá.

Aby se Simíci konečně mohli nastěhovat do útulného bytu, musíme pro ně nejdříve nějaký postavit. S tím nám pomůže obrovské množství nových stavebních prvků, z nichž některé představují opravdový zlom v oblasti stavění. Mezi největší inovace patří především stropy. Nový datadisk nám konečně umožňuje dát místnosti strop, což kromě Simíků potěší hlavně fotografy a filmaře, kterým nábytek z vyšších pater často překážel v záběru.

Další velkou změnou je zcela nový systém vytápění a klimatizace simovských bytů. Do místnosti budete moci umístit senzační vynález jménem radiátor, který se postará o oteplení vašeho bytu. Před přílišnou horkem nás naopak ochrání větrací otvor ve zdi nebo například otevřené okno. Tyto nové možnosti větrání a vytápění Simíky ochrání před zamrznutím nebo přehřátím, které hrozí v kombinaci se starším datadiskem Roční období .

Příkladem dalších vylepšení jsou například všemi dlouho očekávaná spirálová schodiště, které jistě ocení všichni hráči. Kromě těchto a mnoha dalších stavebních prvků přibyl samozřejmě i nějaký ten nový nábytek.

Jeden set objektů bude věnovaný životu ve stísněných prostorách, kde se dá každý čtvereční centimetr považovat za nesmírně cennou věc. V nabídce nábytku tedy můžeme najít podobné vychytávky jako například praktickou postel, kterou je lze přes den jednoduše zvednout a přiklopit ke stěně. Vznikne nám tak pěkný volný prostor, který mohou aktivnější Simíci využít třeba na ranní cvičení před novou plasmovou televizí .

  • Přestěhujte se do perfektního apartmánu - podkroví, útulný prostor pro mladé simíky nebo byt s více postelemi sdílený s přáteli.
  • Nové sociálně orientované skupiny pro vaše simíky - elegáni, umělečtí bohémové, svalovci nebo kutilové-technici.
  • Využijte výhod života v nájemních domech / apartmánech - od sociálních sítí pro tvorbu nových přítel, výhody pro kariéru až po milostná dobrodružtvá.
  • Vybudujte si reputaci na novém ukazateli - s dobrou reputací si budete moci najít přátele, kteří Vám pomohou splnit speciální herní cíle!
  • Ovládněte více domovů - umožněte svým simům žít více životů najednou.

    Datadisk vyžaduje pro své spuštění základní hru The Sims 2 , nebo The Sims 2: Double Deluxe

  • Recenze na The Sims 2: Život v bytě CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.