The Sims 4: Život na horách CZ PC DVD

829 Kč
479 Kč
Cena bez DPH: 396 Kč
 
Kód produktu: 413246
ElectronicCZ titulky

The Sims 4: Život na horách CZ [PC DVD]


Nejrychlejší dostanou k objednávce jako dárek hru Sims 4 v podobě digitálního klíče!

Nachystejte se na adrenalinové zimní sporty, odpočinek v přírodních horkých pramenech a navrhněte si vlastní bydlení inspirované Japonskem v rozšíření The Sims™ 4 Život na horách! Objevte nové způsoby, jak se vydat za dobrodružstvím – vyzvěte své Simíky, aby vyšplhaly na samý vrchol a vytvořily si pevné přátelství s ostatními ve světě hory Komorebi. Máme zde sáňkování, snowboarding i posezení s horkým kotlíkem u stolu. Pro každý životní styl se zde najde něco.


 

  • Vychutnejte si adrenalin: Prověřte dovednosti a odolnost svých Simíků aktivitami na svahu! Nasaďte na sjezdovce lyže, nahoďte snowboard a pořádně to rozjeďte nebo se spolu s dalšími Simíky přitulte na sáňkách. Preferujete pohyb v opačném směru? naučte Simíky horolezectví a nechte je vydat se na výpravu na samotný vrchol hory. Taková expedice vyžaduje odvahu a může být dokonce i nebezpečná.
  • Hledejte klid: Nechte obavy svých Simíků odplout pryč v přírodních horkých pramenech a pak se hoďte do pohody s horkým kotlíkem u stolu nebo se sbližujte na túrách skrz bambusové lesy a zasněženou krajinu. Hledejte klid na pohodových procházkách a poslouchejte klidnou hudbu, abyste ovládli své emoce a objevili vnitřní klid.
  • Zařiďte si bydlení: Ať už preferujete tradiční zdobení nebo moderní styl Japonskem inspirovaného nábytku, svůj domov si můžete ozdobit dveřmi, okny i stěnami sodži, podložkami tatami a dalšími designovými prvky, které vám obohatí život. Vyzujte si boty, vychutnávejte záři papírových luceren a vybudujte vlastní kamennou zahradu před domem!
  • Definujte vlastní životní styl: Zpřístupněte si nové efekty osobnosti a vztahů díky novému systému vztahů a mínění. Životní styl se projeví na základě toho, jak Simíci žijí a jaké zvyky si pěstují, a následně ovlivňují jejich chování. Podobně funguje i mínění, které si Simíci vytvářejí na základě společných zážitků a ovlivňují jejich vzájemné vztahy a společenské interakce.
    Datadisk vyžaduje volně stažitelnou zakladnou hru The Sims 4!

 

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabingPL titulky

Související produkty (1)


Recenze na The Sims 4: Život na horách CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.