Bus Simulator 2018 CZ PC DVD

Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 384720
AstragonCZ titulky

Bus Simulator 2018 CZ [PC DVD]


Zda se nacházíte v průmyslové nebo přístavní zóně, v centru, v sousedních vesničkách nebo v komerční zóně města, ve hře Bus Simulator 18 zažijete zblízka vzrušující život běžného dne šoféra autobusu v rozlehlé a volně průjezdové městské oblasti. Usedněte za volant vašich osmi originální licencovaných městských autobusů skvělých značek a přepravujte pasažérů do cíle jejich jízdy bezpečně a na čas.
Jako řidič autobusu v dvanácti městských obvodech budete čelit nástrahám dopravy ve velkém městě a všemu, co k tomu patří. Nenechte se odradit nepříznivými větrnými podmínkami, jámami, dopravními zácpami, černými pasažéry, nehodami, stavbami, řízením v noci a zvláštními požadavky cestujících. Naopak převezměte plnou kontrolu nad vaším vozem, vydělávejte peníze, vylepšujte si pověst bezpečnou jízdou a včasných příchody, a užívejte si skoro neomezené potěšení z řízení v autentických městských oblastech. Používejte tisíce kilometrů virtuálních dálnic a ulic k odemknutí nových obvodů, autobusů a možností upravování.
S rozsáhlou podporou režimů nejste ve hře Bus Simulator 18 ničím omezení. Tvořte trasy, stavte vlastní autobusy, vybarvěte autobusy firemními barvami, navrhujte vlastní mapy a sdílejte s komunitou. Také máte možnost stahování dostupného obsahu na Steam Workshopu.

  • 8 detailně reprodukovaných autobusů od 4 předních výrobců.
  • Hra pro více hráčů až s 3 přáteli na 15 km2 volně průjezdních silnic.
  • Systém správy autobusů, zaměstnance a tvoření tratí byl vylepšen.
  • Možnost hry ve zjednodušeném režimu a v režimu pro profesionály.
  • Možnost stahování obsahu na Steam Workshopu.
  • Podpora ovladačů a volantů.
  • Možnost upravovat si vzhled autobusu.


  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabingDE dabingPL titulkyHU titulky

    Recenze na Bus Simulator 2018 CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.