Bus Simulator: City Ride [NSW] - BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
719 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
 
Kód produktu: 455123
Astragon

Bus Simulator: City Ride [NSW] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100% funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

O hře

Posaďte se v Bus Simulator: City Ride na místo řidiče a přepravte lidi v rušném městě oficiálně licencovanými autobusy známých značek: Mercedes-Benz, Setra, IVECO, BYD, Volvo, Scania nebo MAN. Jezděte po trasách a dokončete mise kampaně, abyste odemkli další autobusy, okresy a trasy. Vyšplhejte se po kariérním žebříčku a vybudujte síť veřejné dopravy pro své město.


Klíčové vlastnosti

  • 10 originálních autobusů světoznámých značek
    Originální licencované autobusy na vás čekají! Řiďte 10 autobusů od 10 světoznámých výrobců – od elektrobusů až po kloubové nebo patrové autobusy. Spolu se značkami jako Mercedes-Benz, Volvo, IVECO nebo BYD získáte spoustu různých autobusů. Díky detailně propracovaným kokpitům můžete zaujmout místo řidiče a zažít skutečný ponor z jízdy v autobuse.

  • Přepravujte lidi v živém městě
    Prozkoumejte velmi podrobnou a živou mapu hry! Město „Havensburg“ je inspirováno městy severní Evropy a nabízí množství poutavých budov a země s námořní skladovou čtvrtí, přístavem, starým městem a venkovem. V takovém pulzujícím městě se lidé chtějí projít a vypít si kávu s přáteli nebo navštívit přístav s rodinou. Přeprava lidí nikdy neomrzí, možná se s vámi podělí o nějaké příběhy. Nyní je vaším úkolem spojovat lidi ve vašem městě.

  • Spravujte svou dopravní společnost
    Prokažte své řidičské schopnosti. Dostaňte se až na vrchol a vybudujte úspěšnou autobusovou dopravní společnost. Během postupu v kariéře můžete odemknout více autobusů, okresů a tras. Vybudujte si větší dopravní síť jízdou po trasách, abyste získali více kreditů a koupili si více autobusů. Úspěch společnosti je jen ve vašich rukou!

Trailer


Recenze na Bus Simulator: City Ride [NSW] - BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.