Bus Simulator 21: Next Stop (Gold Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Bus Simulator 21: Next Stop (Gold Edition) - PS5Bus Simulator 21: Next Stop (Gold Edition) - Xbox Series X|S
Cena s DPH
1 139 Kč
Cena bez DPH: 941 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 462208
AstragonEN dabingJe možné provést upgrade hry na PlayStation 5

Bus Simulator 21: Next Stop (Gold Edition) [PS4]

 

O hře

Připravte se na zcela novou, působivou mapu inspirovanou Severní Amerikou Angel Shores a přepracovanou verzi mapy European Seaside Valley z předchozího dílu hry – včetně mapy jejího rozšíření. Ještě větší přístup Bus Simulator 21 v otevřeném světě znamená, že zažijete vzrušující každodenní život řidiče autobusu ve dvou obrovských, volně objevitelných městech, včetně průmyslových a odlehlých čtvrtí, pulzující čínské čtvrti, promenády a okolí, kopcovité krajiny a byznys parku. Různé úrovně obtížnosti a herní režimy jsou také dostupné pro širokou škálu typů hráčů.
V Bus Simulator 21 se stanete nejen schopným řidičem s nespočtem kilometrů na cestách – máte také možnost využít rozšířených prvků správy. Vytváření podrobných jízdních řádů, nákup a prodej autobusů a plánování efektivních tras, které zohledňují denní počet cestujících ve špičce – tyto a další různé úkoly jsou vám k dispozici.
Raději vstáváte zpoza stolu a berete řízení autobusů do vlastních rukou? Žádný problém! Automatické funkce Bus Simulatoru 21 mohou převzít vaše manažerské povinnosti a nechat řidiče autobusů jednoduše si užít čas na cestě.

Klíčové vlastnosti

  • Obsahuje všechny předchozí placené DLC pro Bus Simulator 21

  • Obsahuje DLC: MAN Bus Pack, IVECO Bus Bus Pack, VDL Bus Pack, USA Skin Pack, Angel Shores Insider Skin Pack a Protect Nature

  • Hlavní aktualizace přináší do hry zcela nový režim kariéry

  • Bezplatné rozšíření map DLC včetně mnoha nových úkolů pro všechny majitele hlavní hry Více než 40 autobusů od mezinárodních známých výrobců jako Volvo, Alexander Dennis, Scania, BYD, Grand West a Blue Bird bylo licencováno. oblíbené značky již zahrnuté v předchozím díle (Mercedes-Benz, Setra, IVECO BUS a MAN)

  • Kromě klasických pevných a kloubových autobusů vám tento nový díl série umožňuje řídit i patrový autobus a zároveň si užívat budoucnost veřejné dopravy: e-bus

  • Dvě obrovská, živá prostředí v Severní Americe a Evropě s ještě větším přístupem k otevřenému světu vás přinutí prozkoumat své okolí.

  • Jezděte sami nebo s přáteli v kooperativním režimu pro více hráčů

  • Volitelné, propracované funkce správy, jako je nastavení podrobných jízdních řádů, návštěva prodejců autobusů na mapě nebo plánování efektivních tras, které zohledňují počet cestujících v konkrétních časech, vytvářejí ještě hlubší herní zážitek.

Trailer

Recenze na Bus Simulator 21: Next Stop (Gold Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.