Bus Simulator 21 [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
959 Kč
Cena bez DPH: 793 Kč
 
 
Kód produktu: 442105
AstragonEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Bus Simulator 21 [Steam] [PC digital]


Těšte se na Bus Simulator 21 a nejkomplexnější a nejpokročilejší flotilu v historii série. Pro Bus Simulator 21 se flotila 30 oficiálně licencovaných autobusů od známých mezinárodních výrobců jako Volvo, Alexander Dennis, Scania, BYD, Grand West a Blue Bird připojí k modelům populárních značek, které již byly zahrnuty v předchozím díle ( Mercedes-Benz, Setra, IVECO BUS a MAN). Poprvé budete mít šanci zvládnout výzvy každodenního provozu v kokpitu patrových a elektrických autobusů. 


Připravte se na zcela novou, působivou americkou mapu Angel Shores a propracovanou verzi mapy European Seaside Valley z předchozího dílu hry – včetně jejího mapového rozšíření. Ještě větší přístup Bus Simulatoru 21 v otevřeném světě znamená, že zažijete vzrušující každodenní život řidiče autobusu ve dvou obrovských, volně objevitelných městech, včetně průmyslových a odlehlých čtvrtí, pulzující čínské čtvrti, promenády a okolí. kopcovitá krajina a byznys park. Různé úrovně obtížnosti a režimy hry jsou také k dispozici pro širokou škálu typů hráčů.


V Bus Simulator 21 se stanete nejen zdatným řidičem s nespočtem kilometrů na cestě – máte také možnost využít rozšířených prvků správy. Vytváření podrobných jízdních řádů, nákup a prodej autobusů a plánování efektivních tras, které zohledňují denní počet cestujících ve špičce – tyto a další různé úkoly jsou vám k dispozici.


Upřednostňujete vstávání zpoza stolu a řízení autobusů do vlastních rukou? Žádný problém! Automatické funkce Bus Simulatoru 21 mohou převzít vaše manažerské povinnosti a nechat čisté řidiče autobusů jednoduše si užít čas na cestě.


Navíc, propracovaná umělá inteligence pro provoz a chodce, vylepšená grafika a dynamický cyklus den-noc úzce propojený se systémem špičkových hodin, jakož is různými povětrnostními podmínkami zajišťují ještě pohlcující zážitek z jízdy v autobuse.


Hrajte v režimu pro jednoho hráče nebo v synchronizovaném režimu pro více hráčů, přepravte své pasažéry bezpečně a rychle do jejich destinací a na konci výplatního dne buďte odměněni za včasnou a bezpečnou jízdu.


Vlastnosti:

  • Volně použitelné komfortní funkce, jako například rychlé přeskočení na požadované zastávky na mapě (rychlé cestování), zrychlený čas vpřed a přímé přebírání tras vašich autobusů NPC, to vše doplňuje balík virtuálního řidiče autobusu a zaručuje ještě více zábavy za volantem. !
  • Užijte si Bus Simulator 21 na PC nebo konzolích pro nejkomplexnější zážitek z jízdy v autobuse v historii série!
  • Pro Bus Simulator 21 bylo licencováno 30 autobusů mezinárodních známých výrobců, jako jsou Volvo, Alexander Dennis, Scania, BYD, Grande West a Blue Bird, kromě populárních značek již zahrnutých v předchozím díle (Mercedes-Benz, Setra, IVECO BUS a MAN).
  • Kromě klasických pevných a kloubových autobusů vám tento nový díl série umožňuje řídit i patrový autobus a zároveň si užívat budoucnost veřejné dopravy: e-bus!
  • Dvě obrovská, živá prostředí v USA a Evropě s ještě větším přístupem k otevřenému světu vás přinutí prozkoumat své okolí.
  • Jezděte sami nebo s přáteli v kooperativním režimu pro více hráčů
  • Volitelné, přepracované funkce správy, jako je nastavení podrobných jízdních řádů, návštěva prodejců autobusů na mapě nebo plánování efektivních tras, které zohledňují počet cestujících v konkrétních časech, vytvářejí ještě hlubší herní zážitek.
  • Různé úrovně obtížnosti a režimy hry jsou k dispozici pro širokou škálu typů hráčů.
  • Více realismu díky vylepšené grafice, novému dynamickému počasí, cyklu den-noc a nové AI pro chodce a provoz
  • Věrně propracované zvuky autobusu a komplexní, hlasový tutoriál a dialogy pro cestující v angličtině a němčině pro ještě lepší atmosféru a více zábavy
  • Nový tvůrce postav má pro vás více než 15 000 designových kombinací pro přizpůsobení tvaru těla řidiče autobusu, oblečení, barvy pleti, vlasů a mnoho dalšího.
  • Méně času v nabídkách a více času na cestách díky volně použitelným komfortním funkcím, jako je rychlé cestování, rychlé přeposílání a přímé převzetí AI autobusů ve vašem vlastním vozovém parku
  • Různé možnosti přizpůsobení: Přizpůsobte si povrchy svých autobusů různými barvami, vzory a reklamami; aktivovat a deaktivovat hustotu děr na cestách, povolit nebo zakázat provoz automatu na jízdenky a mnohem více
  • Podporuje oblíbené volanty a gamepady. Tobii Eye-Tracking a TrackIR budou podporovány později.
  • Zvládněte náročné dopravní situace: úzké silnice, protisměrný provoz, serpentiny, rušný autobusový terminál, jízda v noci, práce na silnici, pozemní jízdy, výmoly, dopravní zácpy, dopravní překážky, zpomalovače a mnohé další
  • Živý zážitek s různými událostmi v autobuse, jako je znečištěný interiér, speciální požadavky cestujících, neplatiči, hlasitá hudba a zablokované autobusové zastávky
  • Postupné rozšiřování moddingu (pouze PC): Začněte při uvedení na trh vytvořením vlastních vzhledů a nálepek pro vaše autobusy a později je sdílejte s komunitou přes Mod.io. Díky pokračujícímu rozšiřování modding kitu bude v blízké budoucnosti možné vytvářet také autobusy a mapy.

  • Název vydavatele: Astragon Entertainment GmbH
  • Název vývojáře: stillalive studios
  • Datum vydání: 07.09.2021
  • Pegi: 3
  • Žánr: Simulátor
    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows 10 64-Bit
    Procesor: Intel Core i3-2120 či AMD Phenom II X4 830 nebo ekvivalent
    Paměť: 8 GB RAM
    Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 760 (2 GB VRAM) / AMD Radeon R9 280 (2 GB VRAM) nebo lepší
    Pevný disk: 18 GB volného místa
    DirectX: Verze 12


    Jedná se o digitální verzi hry Bus Simulator 21, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

    © 2021 Published and distributed by astragon Entertainment GmbH. Developed by stillalive studios GmbH. Bus Simulator, Bus Simulator 21, astragon, astragon Entertainment and its logos are trademarks or registered trademarks of astragon Entertainment GmbH. “Mercedes-Benz” and “Three pointed star in a ring” are trademarks of Daimler AG and used under license by astragon Entertainment GmbH. “Setra” and “K im Kreis” are trademarks of EvoBus GmbH and used under license by astragon Entertainment GmbH. Manufactured under licence of MAN, Alexander Dennis Limited, BYD, Blue Bird and Grande West Transportation. IVECO BUS and URBANWAY are trademarks owned by IVECO S.p.A. and used under license by astragon Entertainment GmbH.THE SCANIA DESIGN, TRADEMARK, LOGOTYPE AND WORDMARK IS USED UNDER LICENSE FROM SCANIA CV AB. The VOLVO trademarks (word and device), other related trademarks, if applicable, and the Volvo designs are licensed by the AB Volvo Group. Unreal® is a trademark or registered trademark of Epic Games, Inc. in the United States of America and elsewhere. The buses in this game may be different from the actual products in shapes, colours and performance. All other names, trademarks and logos are property of their respective owners. All rights reserved.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE dabingPL titulky

Recenze na Bus Simulator 21 [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.