Sniping Games of All Time 1 PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 361009
CIEN dabing

Sniping Games of All Time 1 [PC DVD]


Kolekce Sniping Games of All Time 1 obsahuje Battlestrike: Shadows of Stalingrad , Sniper: Art of Victory, Wolfschanze II: The Code to Victory a Battlestrike: Force of Resistance .


Battlestrike: Shadows of Stalingrad

Tvá vlast tě potřebuje, soudruhu!

Píše se srpen 1942, nacisté ovládli většinu Evropy a nyní jejich pohled spočinul na obrovském Sovětském svazu. Němečtí vědci vytvořili novou a smrtelně nebezpečnou chemickou bojovou látku. Klíčem k jejich vítězství je pád Stalingradu a nacisté na něj plánují zaútočit hned poté, jak se jim podaří svou tajnou zbraň dokončit. Zachraňte město a zvraťte výsledek války.


Sniper: Art of Victory
Druhá světová válka byla obrovským"divadlem", představením v němž různé jednotky bojovaly za společný cíl-za konečné vítězství své vlastní armády. V jejich řadách pak sehráli jedinečnou úlohu neviditelní a smrtonosní odstřelovači. Schopnost ležet dlouhé hodiny bez jediného pohnutí, čekat na ten správný okamžik pro zasažení cíle-to vše, spolu s jejich vybavením, jim pomáhalo měnit dějiny jedním stiskem spouště.


  • Staňte se odstřelovačem a na vlastní kůži zažijte některé z nejdůležitějších okamžiků 2. světové války.
  • Odstraňte nacistického generála, který přišel k Stalingradu podpořit německé vojáky.
  • Vydejte se přes území okupovaná Třetí říší a přidejte se ke své jednotce.


    Wolfschanze II: The Code to Victory
    Vydejte se na nebezpečnou misi do nacistické pevnosti jako důstojník ruské armády během druhé světové války. Vaším hlavním úkolem je ukrást šifrovací přístroj spolu s klíčem šifrování, ale postupem času se objeví i atraktivnější mise. Například geniální německý profesor a prototyp jeho tajné zbraně.


    Battlestrike: Force of Resistance
    Je září 1943. Armády Třetí říše okupují téměř celou Evropu. Velký počet partyzánských skupin se ukrývá na okupovaných územích, ale tyto skupiny nemají jednoduchou situaci a snaží se odolávat nepříteli, který je převyšuje počtem vojáků i svou výzbrojí. Lidé však stále věří, že válka na východní frontě ještě není rozhodnuta ...

    Ve hře Battlestrike: Force of Resistance se zúčastněte několika známých protinacistických operací odboje 2. světové války. Jako člen britského komanda spolupracujte s partyzány na demolici mostů, přepadávání nepřátelských konvojů a dokonce i ničení továren na výrobu smrtících raket V2!


  • Recenze na Sniping Games of All Time 1

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.