Sniping Games of All Time 2 PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 361012
CIEN dabing

Sniping Games of All Time 2 [PC DVD]


Kolekce Sniping Games of All Time 2 obsahuje The Royal Marines Commando , Operation Thunderstorm , Terrorist Takedown 3 a Call of Victory.


The Royal Marines Commando
Píše se rok 1941 a německá vojenská mašinérie pustoší Evropu. Britská tajná služba získává tajné dokumenty, které popisují nový typ vražedné německé zbraně. Nacistům poskytne celosvětovou námořní převahu a obrovskou výhodu nad spojenci. A tak do akce nastupují Královská námořní pěchota.


Operation Thunderstorm
Hra se odehrává v roce 1942 právě v době, kdy zuří válka a německá vojenská mašinérie nabírá největší obrátky. Dobyté území se rozkládá na 3 širokých částech Evropy. Na západě se táhne až po Pyreneje a na východní frontě mohou německý vojáci vidět zříceniny Kremlu.

Jediná země západní Evropy, kterou si Německo nepodmanilo je Velká Británie. V jednom tajném velitelském středisku je připraven plán: německé bojové jednotky budou zničeny cílenými útoky.


Terrorist Takedown 3
Zlikvidujte somálskou teroristickou hrozbu!
Když notoricky známá teroristická skupina unese loď ze somálského pobřeží, je povolána elitní protiteroristická jednotka, která musí co nejefektivněji vyřešit problém.


Call of Victory
Staňte se příslušníkům americké armády v období 2. světové války s jedinečným darem přesné mušky. Dostaňte se hluboko za nepřátelské linie a přesto, že jste vytrénovaným odstřelovačem, budete muset využít všechny druhy zbraní, které se Vám dostanou do rukou, samozřejmě nejlépe, jak to jen půjde. Zachránit vás může pouze okamžik překvapení a přesný smrtelný zásah.


Recenze na Sniping Games of All Time 2

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.