SnowRunner CZ Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA SnowRunner CZ - PC CIABSnowRunner CZ - PS4SnowRunner CZ - PS5SnowRunner CZ - Xbox Series X|SSnowRunner CZ - NSW
Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 405902
FocusCZ titulky

SnowRunner CZ [XBOX ONE]

Ultimátní off-road zážitek se vrací v SnowRunner, hře od týmu, co udělala MudRunnerna konzole a PC. Pokračování vkládá hráčů zpět do sedadla, vyzývá je ke řízení neuvěřitelných vozidel do každého terénu, díky kterým projdou extrémně prostředí pouze s mapou a kompasem jako jediný způsob jejich orientace v terénu.

Vaše jezdecké dovednosti jsou potřebné! Vytvořte a expandujte váš transportní podnik tím, že se spojíte s novými odvětvími a vytvoříte si vlastní dodávací síť. Poskytujte zboží a služby vašim klientům od zamrzlých hloubek Šíbr po skalnaté vrchy Michiganu.

Na pomoc pro vaši roli můžete využít široké množství enormních a upravitelných vozidel včetně některých z najikonickejších náklaďáků od výrobců jako Pacific, Navistar a jiné. Upravte si vaše tahače abyste úspěšně překonali zablácený terén, prudké řeky a jiné překážky, které realisticky reagují na váhu a pohyb vašeho vozidla, toto vše díky novému hernímu enginu fyziky. Odhalte nové, neprobádané terény v extrémních podmínkách, každý s jejich unikátními výzvami a objevte tu nejoptimálnější trasu pro vaše vybrané vozidlo abyste bezpečně dopravili váš náklad.

Splňte a odemkněte různé typy kontraktů, získejte další vozidla, dostaňte se ke novými vylepšovacím možnostem a připojte se až ke 3 dalším hráčům v kooperačním režimu abyste pomohli vašim kamarádem a kolegou!

  • Ultimátní off-road zážitek, expandovaný, vylepšený, obohacený.
  • Expandujte váš transportní podnik a jezděte na velkém množství enormních, upravitelných vozidel.
  • Probádejte obrovské, neprozkoumané prostředí poháněné novým herním enginem fyziky.
  • Splňte nebezpečné mise ve více než 15 nových sandbox mapách, až 4x větší než mapy z MudRunneru!
  • Zdolejte nové extrémně terény, každý s jejich vlastními výzvami a najděte rychleji cesty abyste mohli doručit zboží bezpečně až do cíle.
  • Upravte vzhled a výkon vašeho tahače, kompletně s plně vyrenderovaným interiérem.
  • Hrajte sólo nebo v multiplayer kooperaci s až 3 dalšími hráči.



    Online multiplayer vyžaduje předplatné do služby Xbox Live Gold!

    Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!


  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabing

    Recenze na SnowRunner CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.