Sodastream Gaia quick connect, bílý

Cena s DPH
1 790 Kč
Cena bez DPH: 1 479 Kč
 
 
Kód produktu: 465377
SodaStream

Sodastream Gaia quick connect, bílý [42005181]

Moderní a stylový přístroj pro výrobu domácí perlivé vody

Aby byl tvůj život jednodušší a pohodlnější, SodaStream stále přichází s novými inovacemi. Proto přicházíme s novinkou SodaStream GAIA, která ti snadno a rychle pomůže vytvořit jedinečné perlivé nápoje u tebe doma. Tento praktický, spolehlivý přístroj v minimalistickém designu se díky své elegantní černé barvě bude vyjímat v každé moderní kuchyni. Obohat klasickou vodu z vodovodu o zábavné bublinky pouhým stisknutím ergonomického tlačítka na hlavici přístroje. Výroba domácí perlivé vody ti z dlouhodobého hlediska ušetří náklady a zbavíš se i otravného vláčení jednorázových plastových lahví.

O produktu

    • Výborné SodaStream příchutě pro každý mlsný jazyk
      Nech se překvapit a vyber si z velké nabídky našich SodaStream příchutí. Tvé perlivé nápoje mohou být pokaždé jiné. Přidáním silně koncentrovaného sirupu si připravíš skvělou Pepsi, Mirindu, 7up, dětmi oblíbenou příchuť Malinovky, výborný Zelený čaj s jahodou, povzbuzující příchuť Energy drinku či osvěžující Mojito. Pokud do perlivé vody přihodíš kousky ovoce s kostkami ledu, vytvoříš si také jedinečnou bublinkovou domácí limonádu. Zdravě jí doplníš pitný režim nejen sobě, ale budeš mít připravené lahodné pití pro ostatní členy rodiny, přátel, a bleskově i pro nečekané hosty. Příchuť přidávej vždy až do hotové perlivé vody, nikdy ne před sycením!

    • QuickConnect patent pro snadnou výměnu bombičky CO2
      Zakoupený set SodaStream GAIA Black obsahuje vše, co k okamžité přípravě sodovky potřebuješ. Najdeš v něm přístroj na výrobu perlivé vody, litrovou láhev bez obsahu BPA, kterou snadno umyješ v myčce na nádobí. Dále víčko k láhvi, ale hlavně bombičku s CO2 potravinářským plynem, takže můžeš ihned po rozbalení začít perlit. Bombička má patentovaný systém uchycení QuickConnect pro snadné umístění i pro následnou výměnu. Zvládneš s ní doplnit bublinkami až 80 litrů vody, a to při nákladech od 0,12 € - 0,15 € (v závislosti na intenzitě perlení). Starou bombičku pak snadno vyměníš na více než 3 000 místech po celé České republice.

  • Lepší pro tebe i pro planetu
    Značka SodaStream myslí úsporně i ekologicky nejen na klienty, ale i na celou planetu. Používáním výrobníku SodaStream GAIA Black, stejně jako u předchozích řad této značky, významně snižuješ spotřebu plastových lahví, které zatěžují přírodu. Odpadá ti také nošení těžkých lahví s perlivými nápoji z obchodů, u kterých není žádná jistota kvality nápoje. Tebou připravené bublinkové limonády i sodovka budou vždy čerstvé, a navíc se definitivně zbavíš vynášení plastového odpadu do popelnic. Vlastní bublinkové pití SodaStream GAIA tě ozdraví, překvapí úsporou peněz i šetrností k životnímu prostředí.

Klíčové vlastnosti

  • Praktický přístroj na výrobu perlivé vody
  • Volitelná intenzita sycení – jemně, středně, silně
  • 1 l perlivé vody od 0,12 €
  • Patentovaný systém rychlého uchycení bombičky Quick Connect (bez šroubování)
  • Bez nutnosti připojení do elektřiny
  • Láhev na sycení (se šroubováním) vhodná do myčky nádobí

 

Technická specifikace
Láhev vhodná do myčky nádobí Ano
Objem láhve v balení 1 l
Typ výrobníku sody Mechanický
Regulování intenzity perlivosti Ano, počtem stisků

Obsah balení:

  • 1x Přístroj na výrobu perlivé vody GAIA
  • 1x Litrová láhev na vodu bez obsahu BPA vhodná do myčky nádobí
  • 1x Bombička s CO2 potravinářským plynem, připraví až 80 litrů perlivé vody
  • Dokumentace

Produktové video


Recenze na Sodastream Gaia quick connect, bílý

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.