Sonic 3D: Flickies Island + Sonic R PC CD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 55081
SEGA

Sonic 3D: Flickies Island + Sonic R [PC CD]



Balení obsahuje hry Sonic 3D: Flick Island a Sonic R .



Sonic 3D: Flick Island
Klasický Sonic dostal pseudo 3D zpracování, ale běhání, skákání a kotrmelce, které dělaly původní série tak jednoduchou pro každého, zůstaly stejné.

Všemi oblíbený ježek dostal nový vzhled, je lesklejší a pichľavejší než kdykoliv předtím a izometrický svět je bohatý na barvy a život.

Procházení obrovských úrovní, závratnou rychlostí bez strachu je zábavné. A když si řeknete, že už toho máte dost, můžete pustit do záchrany pěti Flick-ů v každé úrovni.



  • Najděte a osvoboďte Flick-ů
  • 7 akcemi nabitých 3D oblastí
  • Úžasné skryté bonusové úrovně
  • Množství power up-ů a zlatých prstenů



    Sonic R
    Sonic R je závodní hra v duchu Mario Kart. Je to rychlá a zábavná a skvělá pro děti.

    Hra nabízí tři způsoby hraní. Režim Grand Prix nabízí možnost závodit v sérii závodů proti soupeři v šampionátu. V režimu Time Attack můžete závodit s časem, ale také zlepšit počet svých bodů propichováním nepřeberného množství balónů podél cesty. A konečně v režimu multiplayer si můžete zahrát split-screen závody ve dvojici nebo až čtveřici.

    Můžete si vybrat a hrát za jednu z pěti postav - Sonic, Tails, Knuckles, Amy, a dr. Robotnik. Každý má jiné schopnosti, které se liší od jejich maximální rychlosti, schopnosti otáčení, skákání a pod.

    Dráhy jsou poměrně otevřené a je docela jednoduché ztratit směr, ale nejsou žádná pevná pravidla jakou trasou jezdit, takže se můžete vrátit kdykoliv.

    Díky svým světlým barvám, vstřelenou postavám a rychlým akcím je hra Sonic R ideální pro malé i velké děti.

  • Recenze na Sonic 3D: Flickies Island + Sonic R

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.