Sonic Forces & Super Monkey Ball: Banana Blitz HD (Double Pack) Nintendo SWITCH

Cena s DPH
929 Kč
Cena bez DPH: 768 Kč
 
Kód produktu: 413563
SEGAEN dabing

Sonic Forces & Super Monkey Ball: Banana Blitz HD (Double Pack) [NSW]


Sonic Forces
Užijte si rychle laděnou akci v roli moderního Sonica, vzrušující platformování jako klasický Sonic a využívejte nové mocné předměty s vaším vlastním hrdinou. Sonic bojuje o záchranu světa proti Dr. Eggmanovi a novému záhadnému zločinci.


 

  • Tři druhy hraní s různými hrdiny.
  • Bojujte s novým záhadným nepřítelem.
  • Ve hře potkáte celé obsazení známých hrdinů a zločinců ze série Sonic.

    Super Monkey Ball: Banana Blitz HD
    Držte se za vaše banány, protože Super Monkey Ball: Banana Blitz HD jde vaším směrem! Zažijte kouzlo jednoho z nejoblíbenejších titulů v sérii, nyní předělaný v HD!


    Vraťte se zpět do fantastického světa World Monkey Ball a vezměte si vaše banány od vesmírného mimozemského pirátského krále, kapitána Crabuchina. Závoďte napříč 100 pestrými úrovněmi a vyzvěte vaše přátele a rodinu do 10 oblíbených párty hřir! Cítíte se jako nejrychlejší a nejmrzčí opice v okolí? Vyzkoušejte režim Time Trial nebo vyčerpávající Decathlon běh na výdrž! Dostanete se do žebříčků?


     

  • Originálně vydaná na konzoli Wii v roce 2006, HD předělávky hry znovu oživí 100 úrovní, 10 multiplayer mini her, změněná kontrolní schémata, vylepšená grafika a více.
  • První pro tuto sérii je žebříček, kde hráči mohou soutěžit online a kde se budou předjíždět ve hře jednoho hráče v režimu Time Trial nebo v mini hře Decathlone, kde chtějí získat nejvíce bodů.
  • Tato hra je přístupná na více platformách jako Nintendo Switch, PS4, Xbox One a Steam. S unikátně optimalizovaným ovládáním pro každou platformu, každý od začátečníků po držitele světového rekordu, mohou jednoduše začít a pobavit se!

 


Recenze na Sonic Forces & Super Monkey Ball: Banana Blitz HD (Double Pack)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.