Sonic Superstars Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Sonic Superstars - PS4Sonic Superstars - PS5Sonic Superstars - Xbox Series X|S
Cena s DPH
1 039 Kč
Cena bez DPH: 859 Kč
 
 
Kód produktu: 466392
SEGAEN dabing
 
Chceš ušetřit 210 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 829 Kč

Sonic Superstars [NSW]

 

O hře

Nové vzrušení. Klasické pocity.
Dobrodružství přes mystické ostrovy Northstar v tomto zcela novém pojetí klasické 2D vysokorychlostní akční plošinovky Sonic. Hrajte jako Sonic, Tails, Knuckles a Amy Rose a využijte zcela nových smaragdových schopností k pohybu a útoku novými dynamickými způsoby.
Procházejte nádhernými, dosud nevídanými prostředími sólo nebo až se 3 dalšími hráči a zabraňte Dr. Eggmanovi, Tesákovi a novému tajemnému protivníkovi v přeměně obřích zvířat ostrovů na Badniky dříve, než bude příliš pozdě!

Klíčové vlastnosti

  • Nové roztočení klasiky: Akční plošinovka s vysokorychlostním bočním rolováním 2D Sonic, kterou znáte a máte rádi, propracovaná s plně 3D grafikou, novými schopnostmi, zcela novým prostředím a novými způsoby hraní! Takhle jste klasický Sonic ještě nehráli!

  • Hrajte za své oblíbené postavy: Vyberte si ze Sonic, Tails, Knuckles a Amy Rose a využijte jejich jedinečné schopnosti na cestu napříč ostrovy Northstar, když závodí, aby porazili Dr. Eggmana, který se spojil se starým nepřítelem Fangem.

  • Využijte sílu smaragdů chaosu: Množte se, plavte po vodopádech, změňte formu a ještě více se silami smaragdů chaosu.

  • Více přátel, více zábavy: Poprvé ve hře Sonic si zahrajte celou kampaň až se 3 dalšími hráči s lokální kooperací pro 4 hráče.

Trailer


Recenze na Sonic Superstars

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.