Sony DualShock 4 Back Button Attachment, black

Cena s DPH
589 Kč
Cena bez DPH: 487 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 405391
SONY

Sony DualShock 4 Back Button Attachment, black [CUHYA-0100]

Sony přichází s novým doplňkem pro vaše DualShock 4 ovladače se jménem DualShock 4 Back Button Attachment, což jsou nastavitelné tlačítka na zádech ovladače. Tento doplněk je vhodný pro hráčů každé úrovně, které baví být soutěživý. Zvyšuje váš herní zážitek tím, že vám přináší více přizpůsobivosti a výkonu, zatímco udržuje komfort a pocit z DualShock 4 bezdrátového ovladače, který jste si oblíbili.

Má elegantní design, se dvěma programovatelnými a snadno hmatatelnými zadními tlačítky, které vám dovolují využít více prstů a zkrátit tím odezvu a zlepšit flexibilitu v soutěživých hrách.

  • Rychle reagující zadní tlačítka a OLED obrazovka: 2 zadní tlačítka dokáží nastavit až 16 různých akci jako jsou například trojúhelník, kroužek, R1 a R2, a poskytnout tak rychlou odezvu, tak abyste mohli skákat a klouzat se bezchybně. Doplněk také poskytuje integrovaný OLED display, který přináší všechny informace kolem přiřazení funkci tlačítek.
  • Dedikované tlačítko vám dovoluje přemapovat nastavení předešlých tlačítek i během hry, takže budete připraven, ať hrajete jakoukoliv hru. Čoviac, můžete uložit a vybrat si ze 3 různých profilů v různých hrách a taktéž obsahuje díru pro vaše 3.5mm kabelové sluchátka.
  • Produkt je testován a schválen pro vaše všechny nejoblíbenější PlayStation 4 a PlayStation VR tituly, a je stavěn vzhledem k ergonomii DUALSHOCK 4.



  • Recenze na Sony DualShock 4 Back Button Attachment, black

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.