Sony DualShock 4 Wireless Controller v2, jet black + FIFA 21 CZ

Cena s DPH
2 069 Kč
Cena bez DPH: 1 710 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 411250
SONY

Sony DualShock 4 Wireless Controller v2, jet black + FIFA 21 CZ [CUH-ZCT2E]

Využijte jedinou příležitost a na vydání titul FIFA 21 získejte balení s ovladačem DualShock 4!

Sony DualShock 4 Wireless Controller v2
Revoluce hraní ve Vašich rukou
Zmocněte se nové generace hraní s bezdrátovým ovladačem Dualshock 4, který přichází s novým designem kladoucím preciznost hraní do Vašich rukou.

Dosud nejlepší design
Zachyťte a podělte se o Vaše nejlepší herní momenty díky tlačítku "Share". Sdílejte videa z hraní a obrázky z her přímo na Váš PS4 systém nebo živě vysílejte hraní, toto vše bez přerušování započaté hry. Zadní tlačítka a analogové páčky mají při nové verzi ovladače dodávají pocit větší odolnosti a pevnosti.

Získejte ještě větší kontrolu díky vestavěnému dotykovému displeji, který nyní zobrazuje unikátní světelnou odezvu, což přidává hrám extra dimenzi. Světelný pásek se rozsvěcuje různými barvami podle akcí, které budete v hrách provádět.

Ovladač má vestavěný citlivý akcelometr a gyroskop, které budou zaznamenávat pohyby, naklánění a otáčení Vašeho bezdrátového ovladače Dualshock 4. Ovladač si budete moci nabít díky jakémukoli USB portu a přenášet data přes USB kabel.

Ovladač má vestavěný reproduktor, který Vaše hry přivede k životu a uslyšíte všechny detaily zvukové efekty vycházet přímo z ovladače. Ovladač má vestavěný 3.5 mm jack na sluchátka abyste si tyto zvukové efekty mohli vychutnat a nerušit okolí.



FIFA 21 CZ
HratelnostVytvořte si více gólových příležitostí než kdykoli předtím díky zcela novým dynamickým útočným systémem v rámci dosud nejinteligentnější hratelnosti v sérii FIFA.

Ve FIFE 21 se velkého zlepšení dočkali inteligence hráčů a rozhodování v situacích s míčem i bez ní. Výsledek je realističtější informovanější pohyb, intenzivněji situace 1 na 1 a vytvoření podmínek pro fantastický fotbalový zážitek, která vás odmění za kreativitu a kontrolu po celém hřišti.

Agilní dribling-Ve fotbale mohou situace 1 na 1 vyústit v brankové příležitosti, které určí tempo utkání. Ve hře FIFA 21 budete moci díky systému obratného driblingu více nástrojů, jak projít přes obránce. Díky rychlé práci nohama získáte větší kontrolu a odezvu pro držení míče a vytvoření prostoru v situacích jeden na jednoho. Nová finta s prekotúľaním míče nebo prekotúľaním míče s naznačením otočky rozšíří vaše možnosti, jak se rychle probojovat přes obránců.

Systém inteligentní poziční hry-Schopnost být ve správný čas na správném místě pro převzetí míče, vložení nohy do klíčové přihrávky soupeře nebo ke obrannému zákroku odvraceje gólovou pohromu odlišuje nejlepších fotbalistů světa od ostatních. Systém inteligentní poziční hry ve FIFA 21 zlepšuje chování virtuálních fotbalistů, který po vzoru svých skutečných soupeřů chápou prostor a čas na hřišti. Nejlepší fotbalisté proto lépe předvídají hru, inteligentnější se pohybují po trávnících a hledají výhodnější postavení. Špičkoví útočníci nebudou pouštět do agresivních náběhů a pohlídají si ofsajdové linii podle postavení posledního obránce, tvůrci hry si budou hledat prostor k operován mezi řadami, zatímco nejlepší obránci budou efektivněji blokovat dráhy přihrávek, což soupeřem ztíží vytváření gólových příležitostí.

Kreativní náběhy-FIFA 21 vám dá do ruky nové nástroje, jak ovlivňovat pohyb spoluhráče bez míče. Jde o revoluci ve vytváření útočných situaci poskytujíc další způsoby, jak prolomit soupeřovu obranu.

Přirozený systém kolizi-Propracovaný systém kolize hráčů a jejich pohybů zpřístupnil zcela nové animace vytvářejíc plynulejší vzájemné interakce po celém hřišti. Ve hře FIFA 21 se budou klíčové fotbalové momenty bojů o míč ve středu pole a útočných duelů rozhodovat plynulejší než kdykoliv před tím, mezi hráči bojujícími o míč tak bude docházet k přirozenějším setkáním.

Režim tvrdé konkurence-Do hry byl implementován režim tvrdé konkurence, ve kterém se kladl za cíl napodobit herní styl nejlepších hráčů FIFA. Na legendární a ultimátní náročnosti vás tak čekají ještě náročnější soupeři, kteří budou lépe využívat fotbalové finty a triky, typů driblingu i taktických možností.

Základy fotbalu-Podle zpětné vazby od komunity se propracovali některé základní aspekty série FIFA, čímž se vylepšila celková hratelnost:

  • Lepší chápání prostoru postavení protihráčů se pozitivně odrazí na kvalitě přihrávek.
  • Nový systém blokování ve FIFA 21 přináší vyváženější vyústění zblokována střel a centrů ze strany obránců.
  • Rychlejší reakční doba umožňuje hráčům lépe se dostat z náročných situaci, kdy jsou pod tlakem soupeři.
  • Převezměte plnou kontrolu nad střelami a nahrávkami hlavou díky manuálním hlavičkám s jejich pomocí pošlete míč přesně tam, kam míříte.

    režim Kariéra

    Postarejte se o každý aspekt v režimu Kariéra zásluhou novinek, které rozšiřují vaše možnosti při zápasech, přestupech i tréninku, takže máte větší kontrolu nad cestou svého týmu na vrchol. Na trenérskou dráhu se můžete vydat jednodušší než kdykoliv předtím.

    Interaktivní zápasové simulace-Vyzkoušejte zcela nový způsob odehrání sezóny s pomocí interaktivní zápasové simulace. Jde o obří skok v oblasti interaktivity herního systému, se kterým máte kontrolu nad výsledkem každého zápasu. Naskakujte do zápasů a zase pryč kdykoliv během 90 minut a ovládejte aktuální dění, nebo se zamiřte pouze na klíčové momenty včetně penalt a pokutových kopů a díky novým kontextovým příkazem otočte výsledek ve váš prospěch. Vylepšené zápasové informace vám také umožní přesně reagovat na dění zápasů a dělat změny přímo ze simulace na základě statistik ze setkání a výkonů, a kondice hráčů.

    Vývoj hráče-Díky propracovanému systému rozvoje máte nyní větší vliv na fotbalový růst vašich hráčů. Udělejte z pravých obránců pravé křídla, z defenzivních záložníků středních obránců nebo zkrátka zaplňte mezery v sestavě. Sledujte změny ve vlastnostech hráčů během tréninku, ať už máte přehled o tom, jak se váš tím zlepšuje.

    Aktivní trénink a zápasová praxe-Do hry se implementoval nový atribut zápasové praxe, jde o vlastnost, která udává, s jakou pravděpodobností hráči uspějí v těch nejdůležitějších momentech utkání. Zvyšte zápasovou praxi svých hráčů v rámci nového aktivního tréninkového systému, který vám umožní nastavovat skupinové tréninkové jednotky zvyšující pravděpodobnost, že vaši útočníci přemění velké šance nebo obránci předvedou úspěšný klíčový zákrok.

    Plánování týdenního rozpisu-Vytvořte vašemu týmu tréninkový plán pomocí nového systému správy aktivit. Rozhodněte se, kdy trénovat a kdy během týdne odpočívat, protože správná rovnováha mezi zápasové praxí a morálkou a kondicí vašich hráčů rozhoduje o tom, zda příští zápas vyhrajete, nebo prohrajete.

    Systém zpětné vazby hráčů-Nový systém se postará o vizuální indikaci připravenosti vašich hráčů na nadcházející zápas, takže budete na první pohled vědět, jak jsou na tom po stránce morálky, zápasové praxe a kondice. Podívejte se, kteří fotbalisté jsou ve špičkové formě a připraveni jít do akce, komu by prospěl další trénink nebo kdo si potřebuje odpočinout a nabrat síly. Také zde uvidíte vliv na herní statistiky, pokud hráčů postavíte na jiný než preferovaný post, takže jednodušší vyberete pro jednotlivé setkání nejlepší možnou jedenáctku.

    Vylepšené chování soupeřů řízených hrou-Vylepšené chování soupeřů řízených hrou znamená, že protivník se bude v útoku iv obraně chovat inteligentnější. Díky novým systémem se umělá inteligence lépe rozhoduje při bránění vašich hráčů, obranných zákrocích, přihrávkách nebo driblingu. Během jednotlivých zápasů tak očekávejte další výzvy snižující monotónnost setkání v průběhu vaší kariéry.

    Nové přestupní možnosti-Vylepšený realismus na poli přestupů nabízí týmem ovládaným skutečnými hráči i hrou nové způsoby angažování hráčů. Uzavřením dohody o hostování s následnou opcí s volitelnou nebo povinnou provizí z pozdějšího prodeje pro váš tým nového talentovaného hráče a reagujte na nabídky trenérů řízených hrou ohledně výměny fotbalistů.

    Nové četné nastavení-Upravte si kariérní režim pomocí nových možností počátečního nastavení. Veďte realističtější jednání o získání posil z přestupního trhu zásluhou prvku Autentické prostupy nebo rozpočet týmu po jeho převzetí navyšte pomocí finanční injekce, která vám pomůže s vybudováním kvalitního mužstva.

    Rozšířené ligové motivy-Užijte si větší autentičnosti díky rozšířeným motivem konkrétních lig pro některé z nejprestižnějších a nejhranějších soutěžích na světě, ze kterých se nyní v režimu Kariéra setkáte ve větší míře-včetně UEFA Champions League a CONMEBOL Libertadores.



    Fifa21_Upgrade_Info


    Každý hráč, který si zakoupí titul FIFA 21 na PS4 má možnost BEZPLATNĚ titul upgradovat na Gen5 konzoly (tzn. PlayStation 4 --> PlayStation 5 až do vydání titulu FIFA 22. K bezplatnému upgradu potřebujete pouze fyzický disk pro stažení titulu FIFA 21. V krátkosti to tedy znamená, že pro upgrade je třeba vlastnit Gen5 konzolu s mechanikou.


  • Recenze na Sony DualShock 4 Wireless Controller v2, jet black + FIFA 21 CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.