Sony DualShock 4 Wireless Controller v2 (God of War Limited Edition)

Cena s DPH
1 289 Kč
Cena bez DPH: 1 065 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 382019
SONY

Sony DualShock 4 Wireless Controller v2 (God of War Limited Edition) [CUH-ZCT2E]


Revoluce hraní ve Vašich rukou
Zmocněte se nové generace hraní s bezdrátovým ovladačem Dualshock 4, který přichází s novým designem kladoucím preciznost hraní do Vašich rukou.

Doposud nejlepší design
Zachyťte a podělte se o Vaše nejlepší herní momenty díky tlačítku"Share". Sdílejte videa z hraní a obrázky z her přímo na Váš PS4 systém nebo živě vysílejte hraní, toto vše bez přerušování započaté hry. Zadní tlačítka a analogové páčky mají při nové verzi ovladače dodávají pocit větší odolnosti a pevnosti.

Získejte ještě větší kontrolu díky vestavěnému dotykovému displeji, který nyní zobrazuje unikátní světelnou odezvu, což přidává hrám extra dimenzi. Světelný pásek se rozsvěcuje různými barvami podle akcí, které budete v hrách provádět.

Ovladač má vestavěný citlivý akcelometr a gyroskop, které budou zaznamenávat pohyby, naklánění a otáčení Vašeho bezdrátového ovladače Dualshock 4. Ovladač si budete moci nabít díky jakémukoli USB portu a přenášet data přes USB kabel.

Ovladač má vestavěný reproduktor, který Vaše hry přivede k životu a uslyšíte všechny detaily zvukové efekty vycházet přímo z ovladače. Ovladač má vestavěný 3.5 mm jack na sluchátka abyste si tyto zvukové efekty mohli vychutnat a nerušit okolí.


Recenze na Sony DualShock 4 Wireless Controller v2 (God of War Limited Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.