Sony PlayStation 4 Pro 1 TB, jet black + FIFA 21 CZ + DualShock 4 Wireless Controller v2, jet black + PS Plus 14 dní

Cena s DPH
11 639 Kč
Cena bez DPH: 9 619 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 411259
SONYCZ titulky

Sony PlayStation 4 Pro 1 TB, jet black + FIFA 21 CZ + DualShock 4 Wireless Controller v2, jet black + PS Plus 14 dní [CUH-7216A]


Speciální edice konzole PS4 PRO 1TB s ovladačem DualShock v2 navíc! Ke konzoli dostanete hru FIFA 21, 14 denní členství v online službě PS Plus, také obdržíte balíček s 1 vzácným zlatým hráčem a balíček se vzácnými hráči na 5 zápasů!

 


FIFA_21_PS4_preorder

Sony PlayStation 4 Pro 1 TB

Konzola nové generace s obnoveným designem, která bude mít dvakrát výkonnější grafiku než její předchůdci. Také přináší novou verzi bezdrátového PlayStation 4 ovladače. Kromě stratosférického výkonu, který zahrnuje osmijádrový procesor, 8 GB GDDR5 paměti a výkonný grafický čip, svůj kus magie do herního světa přidávají vývojářská studia, která právě pro Sony vyrábějí své exkluzivní hry, které doslova rozbíjejí žebříčky kritiků.

Velkolepé hraní a domácí zábava
Intenzivní energické hraní, omračující ostré filmy a úžasný detail při každém momentu.

Vzrušující super síla
Konzole Sony PlayStation 4 Pro je nabitá průlomovou technologií, která Vám doručí nejrychlejší, nejostřejší, nejcitlivější herní zážitky, které jste měli dosud možnost vidět.

Hry překypují životem s intenzivní grafikou a úžasnými životu podobnými detaily, které vám přinese zvýšená síla skrývající se pod kapotou nové konzole. Akce budou plynulejší, rychlejší a více prudké s křišťálově čistými pohyby, která Vám zaručí rychlejší a více stabilní FPS.

Hraní na vyšší úrovni
S 4K TV, Vám PS4 hry doručí neslýchanou vizuální preciznost, jako kvalitu rozlišení 4k, která dodá pozoruhodnou čistotu až po nejmenší detaily. Vedle omračující energických HDR barev se Vaše dobrodružství probudí k životu s neuvěřitelnou energií.

Nový vzhled
Poznejte úžasně ostré, jasné barvy s dechberoucími HDR vizuálními efekty. Organizujte Vaše hry či aplikace a sdílejte je s přáteli díky novému, intuitivnímu uživatelskému rozhraní. Ukládejte si hry, aplikace, obrázky z her a videa na 1TB pevný disk. Prohlédněte si všechny oblíbené seriály, filmy a TV pořady za využití aplikací pro zábavu.

Nepřekonatelné ovládání
Bezdrátový ovladač Sony Dualshock 4 v2 byl vylepšen nový vzhledem a novým pocitem na dotek, který zahrnuje více viditelný světelný pás na vrchu displeje, což Vám zaručí větší kontrolu ve hrách. Je to nejvíce ergonomický a intuitivní Sony PlayStation ovladač, jaký jste kdy viděli.

Nejpřipojovanější konzole
Volnost při hraní, sdílení a socializaci s herním světem.

Pozvěte Vaše přátele na společná dobrodružství, vyzývejte je v multiplayer zápasech, nebo jim umožněte hrát za Vás - dokonce i když nevlastní hru, kterou jim umožníte hrát.

Streamujte Vaše hry na PC, nebo Mac, PlayStation Vita, či Sony Xperia zařízeních díky domácí WiFi síti a už se nikdy nevažte na TV.

Vysílejte do světa Vaše dobrodružství živě přes Twitch, YouTube nebo DailyMotion. Sdílejte videa a obrázky z nejlepších herních momentů na Facebook a Twitter. Vytvářejte skupiny, chatujte s přáteli, nebo se přidejte do herních komunit, kde najdete nové soupeře či přátele.


Neustále vyvíjející se hraní
Pravidelné aktualizace PS4 systému přinášejí čerstvě nové vymoženosti a způsoby připojení, sdílení a hraní.

 

  • Nové uživatelské rozhraní
    Nová upozornění, ikony a pozadí, které Vám dodají uhlazenější a vylepšenou uživatelské rozhraní.

     

  • Rychlé menu
    Přidávejte zkratky na nejpoužívanější možnosti a mějte k nim přístup přímo ve hrách.

     

  • PSN profil
    Přizpůsobte Váš profil a porovnávejte si postup ve hrách s přáteli přes PlayStation Network.

     

  • Složky
    Více způsobů organizace Vašich her a aplikací.

     

  • Přesun dat
    Jednoduše přesouvejte hry, profil, obrázky z her, videa a vše ostatní mezi dvěma PS4 konzolemi.

     

  • Trofeje
    Prohlédněte si trofeje i offline a prohlédněte si záhady skrytých trofejí - pokud budete chtít.

     

  • Lepší propojitelnost
    Jednoduše se připojte a sdílejte Vaše herní světy.

     

  • 1080p Share Play
    Umožněte přátelům zažít Vaše hry v omračujícím rozlišení.

     

  • 1080p Remote Play
    Streamujte hry na všechna kompatibilní zařízení s bezkonkurenčními detaily.

     

  • Posílené Wi-Fi
    Vyberte si z 2.4 GHz a 5 GHz módů, které podporují širokopásmové rychlosti.
    Sony PlayStation 4 Pro, 1TB, jet black

    Technická specifikace:

     

  • CPU: x86 64bit AMD Jaguar, 8 jader
  • GPU: 4,2 TFlops, AMD založená na nové generaci Radeonů
  • Paměť: 8GB GDDR5
  • Pevný disk: 1 TB
  • Audio výstup: HDMI (podpora 4K/HDR), Digitální (optický)
  • Vstupy/Výstupy 3x I/O Super-Speed USB (USB 3.1 Gen.1), 1x AUX
  • Ovladač: Bezdrátový ovladač DualShock 4 (Bluetooth)
  • Mechanika: BD 6x, DVD 8x (pouze pro čtení)
  • Komunikace: Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T), IEEE 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0 (LE)
  • Výkon: AC 100 V, 50/60 Hz
  • Spotřeba: Max. 310 W

    Obsah balení:

     

  • Konzole PlayStation 4 Pro, 1TB.
  • 2x Bezdrátový ovladač Sony Dualshock 4 v2.
  • Monofonní sluchátka.
  • Síťový kabel AC.
  • Kabel HDMI.
  • Kabel USB.
  • Hra FIFA 21.
  • balíček s 1 vzácným zlatým hráčem a balíček se vzácnými hráči na 5 zápasů.


    FIFA 21 CS
    Hratelnost


    Vytvořte si více gólových příležitostí než kdykoli předtím díky zcela novým dynamickým útočným systémům v rámci dosud nejinteligentnější hratelnosti v sérii FIFA.


    Ve FIFE 21 se velkého zlepšení dočkaly inteligence hráčů a rozhodování v situacích s míčem i bez něj. Výsledek je realističtější informovanější pohyb, intenzivnější situace 1 na 1 a vytvoření podmínek pro fantastický fotbalový zážitek, který vás odmění za kreativitu a kontrolu po celém hřišti.


    Agilní dribling - Ve fotbale mohou situace 1 na 1 vyústit v brankové příležitosti, které určí tempo utkání. Ve hře FIFA 21 budete moci díky systému obratného driblingu více nástrojů, jak přejít přes obránce. Díky rychlé práci nohama získáte větší kontrolu a odezvu pro držení míče a vytvoření prostoru v situacích jeden na jednoho. Nová finta s překutálením míče nebo překutálením míče s naznačením otočky rozšíří vaše možnosti, jak se rychle probojovat přes obránce.


    Systém inteligentní poziční hry - Schopnost být ve správný čas na správném místě pro převzetí míče, vložení nohy do klíčové přihrávky soupeře nebo ke obrannému zákroku odvracejícímu gólovou pohromu odlišuje nejlepší fotbalisty světa od ostatních. Systém inteligentní poziční hry ve FIFA 21 zlepšuje chování virtuálních fotbalistů, kteří po vzoru svých skutečných soupeřů chápou prostor a čas na hřišti. Nejlepší fotbalisté proto lépe předvídají hru, inteligentněji se pohybují po trávnících a hledají výhodnější postavení. Špičkoví útočníci se nebudou pouštět do agresivních náběhů a pohlídají si ofsajdovou linii podle postavení posledního obránce, tvůrci hry si budou hledat prostor k operování mezi radami, zatímco nejlepší obránci budou efektivněji blokovat dráhy přihrávek, což soupeřům ztíží vytváření gólových příležitostí.


    Kreativní náběhy - FIFA 21 vám dá do ruky nové nástroje, jak ovlivňovat pohyb spoluhráčů bez míče. Jedná se o revoluci ve vytváření útočných situací poskytující další způsoby, jak prolomit soupeřovu obranu.


    Přirozený systém kolizí - Propracovaný systém kolize hráčů a jejich pohybů zpřístupnil zcela nové animace vytvářející plynulejší vzájemné interakce po celém hřišti. Ve hře FIFA 21 se budou klíčové fotbalové momenty bojů o míč ve středu pole a útočných duelů rozhodovat plynuleji než kdykoli před tím, mezi hráči bojujícími o míč tak bude docházet k přirozenějším utkáním.


    Režim tvrdé konkurence - Do hry byl implementován režim tvrdé konkurence, ve kterém se kladl za cíl napodobit herní styl nejlepších hráčů FIFA. Na legendární a ultimátní náročnosti vás tak čekají ještě náročnější soupeři, kteří budou lépe využívat fotbalové finty a triky, typů driblingu i taktických možností.


    Základy fotbalu - Podle zpětné vazby od komunity byly přepracovány některé základní aspekty série FIFA, čímž se vylepšila celková hratelnost:

  • Lepší chápání prostoru postavení protihráčů se pozitivně odrazí na kvalitě přihrávek.
  • Nový systém blokování ve FIFA 21 přináší vyváženější vyústění zblokovaných střel a centrů ze strany obránců.
  • Rychlejší reakční doba umožňuje hráčům lépe se dostat z náročných situací, kdy jsou pod tlakem soupeři.
  • Převezměte plnou kontrolu nad střelami a nahrávkami hlavou díky manuálním hlavičkám s jejich pomocí pošlete míč přesně tam, kam míříte.
    Režim Kariéra
    Postarejte se o každý aspekt v režimu Kariéra zásluhou novinek, které rozšiřují vaše možnosti při zápasech, přestupech i tréninku, takže máte větší kontrolu nad cestou svého týmu na vrchol. Na trenérskou dráhu se můžete vydat jednodušeji než kdykoli předtím.
    Interaktivní zápasové simulace - Vyzkoušejte zcela nový způsob odehrání sezóny s pomocí interaktivní zápasové simulace. Jedná se o obří skok v oblasti interaktivity herního systému, se kterým máte kontrolu nad výsledkem každého zápasu. Naskakujte do zápasů a zase pryč kdykoli během 90 minut a ovládejte aktuální dění, nebo se zamiřte pouze na klíčové momenty včetně penalt a pokutových kopů a díky novým kontextovým příkazům otočte výsledek ve váš prospěch. Vylepšené zápasové informace vám také umožní přesně reagovat na dění zápasů a provádět změny přímo ze simulace na základě statistik ze utkání a výkonů, a kondice hráčů.
    Vývoj hráče - Díky propracovanému systému rozvoje máte nyní větší vliv na fotbalový růst vašich hráčů. Udělejte z pravých obránců pravá křídla, z defenzivních záložníků středních obránců nebo zkrátka zaplňte mezery v sestavě. Sledujte změny ve vlastnostech hráčů během tréninku, ať už máte přehled o tom, jak se váš tým zlepšuje.
    Aktivní trénink a zápasová praxe - Do hry se implementoval nový atribut zápasové praxe, jde o vlastnost, která udává, s jakou pravděpodobností hráči uspějí v těch nejdůležitějších momentech utkání. Zvyšte zápasovou praxi svých hráčů v rámci nového aktivního tréninkového systému, který vám umožní nastavovat skupinové tréninkové jednotky zvyšující pravděpodobnost, že vaši útočníci promění velké šance nebo obránci předvedou úspěšný klíčový zákrok.
    Plánování týdenního rozpisu - Vytvořte vašemu týmu tréninkový plán pomocí nového systému správy aktivit. Rozhodněte se, kdy trénovat a kdy během týdne odpočívat, protože správná rovnováha mezi zápasovou praxí a morálkou a kondicí vašich hráčů rozhoduje o tom, zda příští zápas vyhrajete nebo prohrajete.
    Systém zpětné vazby hráčů - Nový systém se postará o vizuální indikaci připravenosti vašich hráčů na nadcházející zápas, takže budete na první pohled vědět, jak jsou na tom po stránce morálky, zápasové praxe a kondice. Podívejte se, kteří fotbalisté jsou ve špičkové formě a připraveni jít do akce, komu by prospěl další trénink nebo kdo potřebuje odpočinout a nabrat síly. Také zde uvidíte vliv na herní statistiky, pokud hráče postavíte na jiný než preferovaný post, takže jednoduše vyberete pro jednotlivá utkání nejlepší možnou jedenáctku.
    Vylepšené chování soupeřů řízených hrou - Vylepšené chování soupeřů řízených hrou znamená, že protivník se bude v útoku iv obraně chovat inteligentněji. Díky novým systémům se umělá inteligence lépe rozhoduje při bránění vašich hráčů, obranných zákrocích, přihrávkách nebo driblingu. Během jednotlivých zápasů tak očekávejte další výzvy snižující monotónnost utkání v průběhu vaší kariéry.
    Nové přestupní možnosti - Vylepšený realismus na poli přestupů nabízí týmům ovládaným skutečnými hráči i hrou nové způsoby angažování hráčů. Uzavřením dohody o hostování s následnou opcí s volitelnou nebo povinnou provizí z pozdějšího prodeje pro váš tým nového talentovaného hráče a reagujte na nabídky trenérů řízených hrou ohledně výměny fotbalistů.
    Nová četná nastavení - Upravte si kariérní režim pomocí nových možností počátečního nastavení. Veďte realističtější jednání o získání posil z přestupního trhu zásluhou prvku Autentické přestupy nebo rozpočet týmu po jeho převzetí navyšte pomocí finanční injekce, která vám pomůže s vybudováním kvalitního mužstva.
    Rozšířené ligové motivy - Užijte si větší autentičnosti díky rozšířeným motivům konkrétních lig pro některé z nejprestižnějších a nejhranějších soutěžích na světě, ze kterých se nyní v režimu Kariéra setkáte ve větší míře – včetně UEFA Champions League a CONMEBOL Liber.

    fifa2121

    Každý hráč, který si zakoupí titul FIFA 21 na PS4 má možnost BEZPLATNĚ titul upgradovat na Gen5 konzole (tzn. PlayStation 4 --> PlayStation 5) až do vydání titulu FIFA 22. K bezplatnému upgradu potřebujete pouze fyzický disk pro stažení titulu FIFA 21. V krátkosti to tedy znamená, že pro upgrade je třeba vlastnit Gen5 konzoli s mechanikou.

 

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabing

Recenze na Sony PlayStation 4 Pro 1 TB, jet black + FIFA 21 CZ + DualShock 4 Wireless Controller v2, jet black + PS Plus 14 dní

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.