Sony PlayStation Move Racing Wheel

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 211601
SONY

Sony PlayStation Move Racing Wheel



Ať už jste na závodním motocyklu, nebo v supersportovním autě, PlayStation Move Racing Wheel Vám přináší nejintuitivnější a nejzábavnější závodní zážitek. Vyzkoušejte si adrenalin vysokorychlostního závodění ze sedadla řidiče s volantem Sony PlayStation Move Racing Wheel. Ciťte intenzivní vibrační odezvu vozidla při nárazu na soupeřů.

Jeho unikátní design nabízí realistické skládací motocyklové řidítka kompletně s přidáváním plynu, bleskurychlým řazením rychlostí a lepší vibrační zpětnou vazbu, takže pocítíte náraz, když se otřel o soupeřů. Využijte výhod intuitivního ovládání a předveďte pokročilé manévry jako driftovanie. Buďte první při šachovnicové vlajce s volantem PlayStation Move Racing Wheel a zažijte najpohlcujúcejší závodní zážitek na konzoli PlayStation 3 .

PlayStation Move Racing Wheel podporuje závodní hry jako Little Big Planet: Karting , Gran Turismo 5 , Need for Speed: Hot Pursuit , Burnout Paradise , MotorStorm: Apocalypse a další.



  • Neuvěřitelně intuitivní, fantasticky zábavný závodní zážitek.
  • Skládací řídítka umožňují více závodních režimů. Inovativní skládací konstrukce Vám umožní přepínat mezi závoděním na sportovním motocyklu a vysoce oktanov supersportovním autě.
  • Realistické závodní ovládání s řazením a přidáváním jako na skutečném motocyklu.
  • Přesné sledování pohybu pro citlivé ovládání Vašeho vozidla.
  • Intenzivní vibrační odezva.



    Vyžaduje ovladač Sony PlayStation Move Motion Controller (není součástí balení)!


  • Recenze na Sony PlayStation Move Racing Wheel

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.