Sony PlayStation 4 Slim 500 GB, jet black + FIFA 21 CZ + DualShock 4 Wireless Controller v2, jet black + PS Plus 14 dní

Cena s DPH
10 089 Kč
Cena bez DPH: 8 338 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 411254
SONYCZ titulky

Sony PlayStation 4 Slim 500 GB, jet black + FIFA 21 CZ + DualShock 4 Wireless Controller v2, jet black + PS Plus 14 dní [CUH-2216A]

Speciální edice konzole PS4 500 GB s ovladačem DualShock v2 navíc! Ke konzoli dostanete hru FIFA 21, 14 denní členství v online službě PS Plus, také dostanete balíček s 1 vzácným zlatým hráčům a balíček se vzácnými hráči na 5 zápasů!



FIFA_21_PS4_preorder


Sony PlayStation 4 Slim 500 GB
Konzola nové generace, nyní ještě menší a lehčí, soustředí všechny své síly na jednu věc-na hry. Také přináší novou verzi bezdrátového PlayStation 4 ovladače. Kromě stratosférického výkonu, který zahrnuje osmijádrový procesor, 8 GB GDDR5 paměti a výkonný grafický čip, svůj kus magie do herního světa přidávají vývojářské studia, které právě pro Sony vyrábějí své exkluzivní hry, které doslova rozbíjejí žebříčky kritiků.



Hrajte s novým designem
Zažijte elegantní, o 30 % menší a 25 % snadnější konzoli Sony PlayStation 4, přinášející s sebou úžasnou herní sílu, která je zde vždy hlavně pro hráče.

Nový vzhled, tenčí PS4
Poznejte úžasně ostré, jasné barvy s dech beroucími HDR vizuálními efekty. Organizujte Vaše hry, či aplikace a sdílejte je s přáteli díky novému, intuitivnímu uživatelskému rozhraní. Ukládejte si hry, aplikace, obrázky z her a videa na 500GB pevný disk. Zobrazit všechny oblíbené seriály, filmy a TV programy za využití aplikací pro zábavu.

nepřekonatelné ovládání
Bezdrátový ovladač Sony Dualshock 4 v2byl vylepšen novým vzhledem a novým pocitem na dotek, který zahrnuje více viditelný světelný pás na vrchu displeji, což Vám zaručí větší kontrolu v hrách. Je to nejvíce ergonomický a intuitivní Sony PlayStationovladač jaký jste kdy viděli.

Najpripájanejšia konzola
Volnost při hraní, sdílení a socializací s herním světem.

Pozvěte Vašich přátel na společné dobrodružství, Vyzývejte jejich v multiplayer zápasech, nebo jim umožněte hrát za Vás-dokonce i když nevlastní hru, kterou jim umožníte hrát.

Streamujte Vaše hry na PC nebo Mac, PlayStation Vita, zda Sony Xperia zařízeních díky domácí WiFi síti a už se nikdy nevažte na TV.

Vysílejte do světa Vaše dobrodružství živě přes Twitch, YouTube nebo DailyMotion. Sdílejte videa a obrázky z nejlepších herních momentů na Facebook a Twitter. Vytvářejte skupiny, chatujte s přáteli, nebo se přidejte do herních komunit, kde najdete nových soupeřů, či přátel.



Neustále vyvíjející se hraní
Pravidelné aktualizace PS4 systému přinášejí čerstvě nové vymoženosti a způsoby připojení, sdílení a hraní.

  • Nové uživatelské rozhraní
    Nové upozornění, ikony a pozadí, které Vám dodají uhlazenější a vylepšenou uživatelské rozhraní.

  • rychlé menu
    Přidávejte zkratky na nejpoužívanější možnosti a mějte k ním přístup přímo v hrách.

  • PSN profil
    Přizpůsobte Váš profil a porovnávejte si postup v hrách s přáteli přes PlayStation Network.

  • Složky
    Více způsobů organizace Vašich her a aplikací.

  • přesun dat
    Jednoduše přesouvejte hry, profil, obrázky z her, videa a všechno ostatní mezi dvěma PS4 konzolami.

  • trofeje
    Prohlédněte si trofeje i offline a podívejte se záhady skrytých trofejí-pokud budete chtít.



    Sony PlayStation 4 Slim, 500GB, jet black


    Technická specifikace:

  • CPU:x86 64bit AMD Jaguar, 8 jader
  • GPU:1,84 TFLOPS, AMD založená na nové generaci Radeon
  • Paměť:8GB GDDR5
  • Pevný disk:500 GB
  • Audio výstup:HDMI (podpora HDR)
  • Vstupy/Výstupy2x Super-Speed USB (USB 3.1 gen.1), 1x AUX
  • Ovladač:Bezdrátový ovladač DualShock 4 (Bluetooth)
  • Mechanika:BD 6x, DVD 8x (pouze pro čtení)
  • Komunikace:Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T), IEEE 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth v4.0
  • Výkon:AC 100-240 V, 50/60 Hz
  • Spotřeba:Max. 165 W



    Obsah balení:

  • Konzole PlayStation 4 Slim 500GB.
  • 2x Bezdrátový ovladač Sony Dualshock 4 v2.
  • Monofonní sluchátka.
  • Síťový kabel AC.
  • Kabel HDMI.
  • Kabel USB.
  • Hra FIFA 21
  • balíček s 1 vzácným zlatým hráčům a balíček se vzácnými hráči na 5 zápasů

    FIFA 21 CZ
    hratelnost

    Vytvořte si více gólových příležitostí než kdykoli předtím díky zcela novým dynamickým útočným systémem v rámci dosud nejinteligentnější hratelnosti v sérii FIFA.

    Ve FIFE 21 se velkého zlepšení dočkali inteligence hráčů a rozhodování v situacích s míčem i bez ní. Výsledek je realističtější informovanější pohyb, intenzivněji situace 1 na 1 a vytvoření podmínek pro fantastický fotbalový zážitek, která vás odmění za kreativitu a kontrolu po celém hřišti.

    Agilní dribling-Ve fotbale mohou situace 1 na 1 vyústit v brankové příležitosti, které určí tempo utkání. Ve hře FIFA 21 budete moci díky systému obratného driblingu více nástrojů, jak projít přes obránce. Díky rychlé práci nohama získáte větší kontrolu a odezvu pro držení míče a vytvoření prostoru v situacích jeden na jednoho. Nová finta s prekotúľaním míče nebo prekotúľaním míče s naznačením otočky rozšíří vaše možnosti, jak se rychle probojovat přes obránců.

    Systém inteligentní poziční hry-Schopnost být ve správný čas na správném místě pro převzetí míče, vložení nohy do klíčové přihrávky soupeře nebo ke obrannému zákroku odvraceje gólovou pohromu odlišuje nejlepších fotbalistů světa od ostatních. Systém inteligentní poziční hry ve FIFA 21 zlepšuje chování virtuálních fotbalistů, který po vzoru svých skutečných soupeřů chápou prostor a čas na hřišti. Nejlepší fotbalisté proto lépe předvídají hru, inteligentnější se pohybují po trávnících a hledají výhodnější postavení. Špičkoví útočníci nebudou pouštět do agresivních náběhů a pohlídají si ofsajdové linii podle postavení posledního obránce, tvůrci hry si budou hledat prostor k operován mezi řadami, zatímco nejlepší obránci budou efektivněji blokovat dráhy přihrávek, což soupeřem ztíží vytváření gólových příležitostí.

    Kreativní náběhy-FIFA 21 vám dá do ruky nové nástroje, jak ovlivňovat pohyb spoluhráče bez míče. Jde o revoluci ve vytváření útočných situaci poskytujíc další způsoby, jak prolomit soupeřovu obranu.

    Přirozený systém kolizi-Propracovaný systém kolize hráčů a jejich pohybů zpřístupnil zcela nové animace vytvářejíc plynulejší vzájemné interakce po celém hřišti. Ve hře FIFA 21 se budou klíčové fotbalové momenty bojů o míč ve středu pole a útočných duelů rozhodovat plynulejší než kdykoliv před tím, mezi hráči bojujícími o míč tak bude docházet k přirozenějším setkáním.

    Režim tvrdé konkurence-Do hry byl implementován režim tvrdé konkurence, ve kterém se kladl za cíl napodobit herní styl nejlepších hráčů FIFA. Na legendární a ultimátní náročnosti vás tak čekají ještě náročnější soupeři, kteří budou lépe využívat fotbalové finty a triky, typů driblingu i taktických možností.

    Základy fotbalu-Podle zpětné vazby od komunity se propracovali některé základní aspekty série FIFA, čímž se vylepšila celková hratelnost:
  • Lepší chápání prostoru postavení protihráčů se pozitivně odrazí na kvalitě přihrávek.
  • Nový systém blokování ve FIFA 21 přináší vyváženější vyústění zblokována střel a centrů ze strany obránců.
  • Rychlejší reakční doba umožňuje hráčům lépe se dostat z náročných situaci, kdy jsou pod tlakem soupeři.
  • Převezměte plnou kontrolu nad střelami a nahrávkami hlavou díky manuálním hlavičkám s jejich pomocí pošlete míč přesně tam, kam míříte.

    režim Kariéra

    Postarejte se o každý aspekt v režimu Kariéra zásluhou novinek, které rozšiřují vaše možnosti při zápasech, přestupech i tréninku, takže máte větší kontrolu nad cestou svého týmu na vrchol. Na trenérskou dráhu se můžete vydat jednodušší než kdykoliv předtím.

    Interaktivní zápasové simulace-Vyzkoušejte zcela nový způsob odehrání sezóny s pomocí interaktivní zápasové simulace. Jde o obří skok v oblasti interaktivity herního systému, se kterým máte kontrolu nad výsledkem každého zápasu. Naskakujte do zápasů a zase pryč kdykoliv během 90 minut a ovládejte aktuální dění, nebo se zamiřte pouze na klíčové momenty včetně penalt a pokutových kopů a díky novým kontextovým příkazem otočte výsledek ve váš prospěch. Vylepšené zápasové informace vám také umožní přesně reagovat na dění zápasů a dělat změny přímo ze simulace na základě statistik ze setkání a výkonů, a kondice hráčů.

    Vývoj hráče-Díky propracovanému systému rozvoje máte nyní větší vliv na fotbalový růst vašich hráčů. Udělejte z pravých obránců pravé křídla, z defenzivních záložníků středních obránců nebo zkrátka zaplňte mezery v sestavě. Sledujte změny ve vlastnostech hráčů během tréninku, ať už máte přehled o tom, jak se váš tím zlepšuje.

    Aktivní trénink a zápasová praxe-Do hry se implementoval nový atribut zápasové praxe, jde o vlastnost, která udává, s jakou pravděpodobností hráči uspějí v těch nejdůležitějších momentech utkání. Zvyšte zápasovou praxi svých hráčů v rámci nového aktivního tréninkového systému, který vám umožní nastavovat skupinové tréninkové jednotky zvyšující pravděpodobnost, že vaši útočníci přemění velké šance nebo obránci předvedou úspěšný klíčový zákrok.

    Plánování týdenního rozpisu-Vytvořte vašemu týmu tréninkový plán pomocí nového systému správy aktivit. Rozhodněte se, kdy trénovat a kdy během týdne odpočívat, protože správná rovnováha mezi zápasové praxí a morálkou a kondicí vašich hráčů rozhoduje o tom, zda příští zápas vyhrajete, nebo prohrajete.

    Systém zpětné vazby hráčů-Nový systém se postará o vizuální indikaci připravenosti vašich hráčů na nadcházející zápas, takže budete na první pohled vědět, jak jsou na tom po stránce morálky, zápasové praxe a kondice. Podívejte se, kteří fotbalisté jsou ve špičkové formě a připraveni jít do akce, komu by prospěl další trénink nebo kdo si potřebuje odpočinout a nabrat síly. Také zde uvidíte vliv na herní statistiky, pokud hráčů postavíte na jiný než preferovaný post, takže jednodušší vyberete pro jednotlivé setkání nejlepší možnou jedenáctku.

    Vylepšené chování soupeřů řízených hrou-Vylepšené chování soupeřů řízených hrou znamená, že protivník se bude v útoku iv obraně chovat inteligentnější. Díky novým systémem se umělá inteligence lépe rozhoduje při bránění vašich hráčů, obranných zákrocích, přihrávkách nebo driblingu. Během jednotlivých zápasů tak očekávejte další výzvy snižující monotónnost setkání v průběhu vaší kariéry.

    Nové přestupní možnosti-Vylepšený realismus na poli přestupů nabízí týmem ovládaným skutečnými hráči i hrou nové způsoby angažování hráčů. Uzavřením dohody o hostování s následnou opcí s volitelnou nebo povinnou provizí z pozdějšího prodeje pro váš tým nového talentovaného hráče a reagujte na nabídky trenérů řízených hrou ohledně výměny fotbalistů.

    Nové četné nastavení-Upravte si kariérní režim pomocí nových možností počátečního nastavení. Veďte realističtější jednání o získání posil z přestupního trhu zásluhou prvku Autentické prostupy nebo rozpočet týmu po jeho převzetí navyšte pomocí finanční injekce, která vám pomůže s vybudováním kvalitního mužstva.

    Rozšířené ligové motivy-Užijte si větší autentičnosti díky rozšířeným motivem konkrétních lig pro některé z nejprestižnějších a nejhranějších soutěžích na světě, ze kterých se nyní v režimu Kariéra setkáte ve větší míře-včetně UEFA Champions League a CONMEBOL Libertadores.



    Fifa21_Upgrade_Info


    Každý hráč, který si zakoupí titul FIFA 21 na PS4 má možnost BEZPLATNĚ titul upgradovat na Gen5 konzoly (tzn. PlayStation 4 --> PlayStation 5) až do vydání titulu FIFA 22. K bezplatnému upgradu potřebujete pouze fyzický disk pro stažení titulu FIFA 21. V krátkosti to tedy znamená, že pro upgrade je třeba vlastnit Gen5 konzolu s mechanikou.


  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabing

    Recenze na Sony PlayStation 4 Slim 500 GB, jet black + FIFA 21 CZ + DualShock 4 Wireless Controller v2, jet black + PS Plus 14 dní

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.