SoulCalibur 6 + Tekken 7 PS4

Cena s DPH
539 Kč
Cena bez DPH: 445 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 406090
BandaiEN dabing

SoulCalibur 6 + Tekken 7 [PS4]

Tekken 7
Podetněte pěsti a připravte se na ultimátní souboje na PC. Hra Tekken 7je poháněna Unreal Engine 4 a přichází s dalším turnajem krále železné pěsti. S věrným 3D bojovým systémem a neporušeným stylem hry, přichází Tekken 7s realistickou grafikou, novými vymoženostmi a bojovými mechanikami. Hra oživuje názory, rivalitu a smysl pro dramatické efekty, které jsou zakořeněny v jeho arkádovém DNA, čímž Vám hra zaručí ultimátní bojový zážitek.



  • Unreal Engine 4
    Hra Tekken 7stanovuje nová měřítka pro grafickou přesnost v kategorii bojových her, posouvá hranice next-gen konzolí a PC k jejich limitu.

  • Nepřerušovaný zážitek z příběhu
    Hollywoodské, přehnané akční sekvence se bezvadně spojují do nelítostných soubojů.

  • Poslední kapitola krvavé ságy klanu Mishima
    Tekken 7představuje poslední kapitolu dvacet ročního sporu klanu Mishima. Odkryjte epické ukončení emočně nabité rodinné války mezi členy klanu Mishima, při tom jak se snaží vyrovnat staré skóre a zápasit o nadvládu nad celosvětovým impériem, díky čemuž je světová rovnováha v nebezpečí.

  • Výběr z 30 hratelných postav
    Vyberte si postavy z působivého výběru fanoušky oblíbených postav a zcela nových válečníků, každá postava má odlišný soubor smrtelných technik, pohybů a kombo útoků.

  • Postava ze Street Fighter-Akuma
    Perfektní přechod postavy Akuma do 3D prostředí, při tom jak se připojuje k soubojům, můžete očekávat všechny oblíbené pohyby a útoky.

  • Zcela nové bojové mechaniky a pohyby
    Klasické souboje 1 v 1 se vracejí s novými pohyby a bojovými mechanikami jako jsou Rage Arts, Rage Drivers a Power Crushes, které dělají herní styl přístupnějším pro hráče všech schopností.





    SoulCalibur 6
    Vítejte zpět na jevišti historie s hrou Soulcalibur 6.
    Při oslavě dvacátého výročí oblíbené bojové hry se zbraněmi přichází nový díl série. Hra se vrací ke svým kořenům, ale přináší do soubojů nové mechanické vymoženosti.

    Hra z této série nikdy nevypadala tak dynamicky a dramaticky, herní zážitek je zesílen díky ohromující grafice. Procestujte charakteristické bojiště ze šestnáctého století a zažijte boj o dva Legendary meče. Hra nabízí kompletní obsazení postav zahrnující oblíbenců Mitsurugiho a Spohitiu samozřejmě se představí i nováčci! Hratelnost byla od základů předělána díky novým vymoženostem jako Reversal Edge System, který hráčům umožňuje najít balanc mezi útokem a obranou. Po aktivaci tohoto systému mohou hráči nepřetržitě blokovat útoky a použít protiútok plnou silou. Tyto taktické možnosti a samotné souboje jsou zvýrazněny díky dynamické kameře.

    Postavte se počítačem ovládanému AI, vyzvěte přátel nebo bojujte s válečníky z celého světa v rychlých a dynamických soubojích s úchvatnými vizuálními efekty. Hvězdné obsazení válečníků s různorodými zbraněmi kombinované s jednoduchým ovládáním znamená, že hru si mohou užít všichni hráči a okamžitě porazit své soupeře.



  • Recenze na SoulCalibur 6 + Tekken 7

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.