South Park: The Fractured but Whole Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA South Park: The Fractured but Whole - PS4South Park: The Fractured but Whole - XBOX ONESouth Park: The Fractured but Whole - NSWSouth Park: The Fractured but Whole - NSW
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 354019
UbisoftCZ titulky

South Park: The Fractured but Whole [PC DVD]


Přichází pokračování skvělého RPG South Park: The Stick of Truth . Hráči opět zaujmou roli nového dítěte a přidají se k oblíbencem jako Stan, Kyle, Kenny, zda Cartman a také zažijí zábavné, pobuřující a nové RPG dobrodružství.

Ve hře South Park: The Fractured but Whole se hráči ponoří do kriminálního podsvětí městečka South Park s partou hrdinů"Coon and Friends". Tato horlivá skupinka bojovníků se zločinem byla vytvořena Ericem Cartman, jehož hrdinské alter ego, The Coon, je polovičním člověkem a polovičním mývalů. V roli nového dítěte se hráči přidají k hrdinům mysterion, Toolshed, Human Kite, Mosquito, Mint Berry Crunch a řadě dalších pro boj se silami zla, zatímco se"The Coon" snaží ze svého týmu superhrdinů udělat nejmilovanějších hrdinů v historii.


  • Zacházejte s časoprostorem na bojišti, vyvíjíte a zdokonalujte vaše schopnosti.
  • Vytvořte si vlastní kostým, vymyslete si příběh vašeho původu a vytvořte si unikátní super schopnosti při postupu hrou.
  • naverbujte až 13 hrdinů, mezi nimiž najdete oblíbené South Park postavy.
  • Zachraňte město, po západu slunce vždy ožívá městské podsvětí.

  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabingDE dabingPL dabingHU titulky

    Recenze na South Park: The Fractured but Whole

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.