Spacebase: Startop Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Spacebase: Startop - PC DVDSpacebase: Startop - Xbox Series X|SSpacebase: Startop - NSW
Cena s DPH
489 Kč
Cena bez DPH: 404 Kč
 
Kód produktu: 410993
EN dabingJe možné provést upgrade hry na PlayStation 5

Doporučené produkty (1)

Spacebase: Startop [PS4]


Spacebase Startopia uchvátí hráče svou originální kombinací ekonomické situace a strategického budování říše ve spojení s potyčkami z klasických strategií v reálném čase a pořádnou dávkou humoru. Kromě náročné kampaně pro jednoho hráče a univerzálního bitevního režimu jsou zde také soutěžní i kooperativní režimy až pro čtyři hráče. A kdyby správa tří palub vesmírných stanic, zabavení osmi mimozemských ras a obrana proti nepřátelským vetřelcům nepředstavovaly dostatečnou výzvu, dynamický vypravěč s umělou inteligencí se s vámi rozhodně mazlit nebude a bude komentovat události sympatickým, ale ostrým způsobem.


  • Kompletně dabovaná kampaň pro jednoho hráče s 10 misemi prověří vaše schopnosti velitele Spacebase Startopia, zatímco se budete snažit vytvořit jednu z těch nejatraktivnějších obchodních a turistických destinací ve známém vesmíru.
  • Každá ze tří palub bude vyžadovat vaše vůdčí schopnosti, přičemž v podpalubí budou všechny klíčové místnosti pro přežití, zatímco zábavní paluba se bude soustředit na vaše návštěvníky a flóra a fauna, které se nacházejí na biologické palubě, vám poskytnou dostatek zdrojů na přežití a zároveň poslouží jako domov elegantních dryád.
  • Vyhrajte nad konkurenty, protože na vesmírné stanici nejste jediní. Sabotujte ekonomiku soupeřů nebo na ně zaútočte se svými mechy, řiďte obchodování a dávejte pozor na vesmírné piráty, kteří by se na vaši stanici rádi nalodili.
  • Dynamický vypravěč s umělou inteligencí "VAL" reaguje na vaše rozhodnutí a je vždy na vaší straně slovem i činem - a občas i extrémně nekvalifikovaným komentářem.
  • Kromě rozsáhlé kampaně pro jednoho hráče na vás čeká i individuálně nastavitelný režim sandbox, jakož i soutěžní a kooperativní režim až pro čtyři hráče.


Recenze na Spacebase: Startop

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.