Spec Ops: The Line + Borderlands 2 + Mafia 2 (Rogues and Outlaws Collection) PS3

Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 235097
2KEN dabing

Spec Ops: The Line + Borderlands 2 + Mafia 2 (Rogues and Outlaws Collection) [PS3]

Balení obsahuje hry Spec Ops: The Line , Borderlands 2 a Mafia 2 .



Spec Ops: The Line
Emotivní příběh hry Spec Ops: The Line se odehrává v troskách zničeného bohatství města Dubaj. Toto kdysi oblíbené místo pro nejbohatší elity si nyní vzala zpět matka příroda a pohřbila ho pod nejničivější písečné bouře, jaké kdo kdy na Zemi viděl. Spec Ops: The Line Vám umožňuje hrát jako kapitán Martin Walker, velitel elitního týmu Delta Force, s rozkazem proniknout do zrádné oblasti a přivést domů amerického armádního plukovníka Johna Konrada.

Výpravu posouvají do nových výšek ultra realistické operace proti nepřátelům, kteří se nebojí smrti a pekla a usilují o Vaše zničení. Využívejte různé bojové taktiky, autentickou vojenskou výzbroj a prostředí, abyste přežili. Spec Ops: The Line nabízí dynamický písek, který můžete použít proti nepřátelům. Dobré umietsnený výstriel může způsobit lavinu písku. Písek však může nejen pomáhat, ale i bránit v misi.

Spec Ops: The Line skrývá celou řadu singleplayer a multiplayer funkcí s kompetitivní a týmovými režimy, stejně jako možnost povyšovat a přizpůsobit si postavy ze dvou různých frakcí. Díky smělé a luxusní architektuře Dubaje závratných výšek a jeho zničeného okolí ve spojení s hlubokým dějem a divokými bojovými situacemi je pro Vás hra Spec Ops: The Line nutností.



  • Příběh záchranné mise kapitána Walkera Vás vyzývá učinit těžké rozhodnutí mezi tím, co je morálně a co je nutné přičemž Vás přinutí jít až na své fyzické hranice.
  • Události se odehrávají v úchvatném prostředí, v pozůstatcích Dubaje, kdysi jednoho z nejbohatších měst na Zemi. Jeho odvážná a luxusní architektura je stále znatelná i přes písečným bouřím, které ohrožují vše, co zůstalo. Honosné interiéry ostře kontrastují se zničenými exteriéry extravagantních staveb.
  • Zasypte nepřítele vodopádem písku strategicky umístěným výstřelem. Ale pozor na příchozí písečné bouře a bouřlivý vítr. Rozsáhlé písky Dubaje jsou téměř jako živé, slouží jako mocná, ale nepředvídatelná síly, která dokáže pomáhat i bránit v misi, přičemž nabízí řadu nových interakcí a taktiky.
  • Spojte síly s inteligentními, nápaditými členy své jednotky během přestřelek. Přístupné ovládací prvky Vás dostanou velmi rychle do boje, ve kterém zažijete syrovou ničivou sílu svých autentických zbraní a zapojíte se do extrémních fyzických bojů na blízko.
  • Jako přídavek k příběhové singleplayer režimu přináší Spec Ops: The Line řadu multiplayerových režimů, včetně nikdy předtím neviděného režimu s jedinečným spojením na hlavní příběh, řada kompetitivních a týmových režimů, stejně jako schopnost povyšovat, personalizovat a přizpůsobovat si postavy z dvou zřetelně odlišných frakcí.



    Borderlands 2
    Borderlands 2 je pokračováním epické RPG střílečky pro čtyři hráče. Díky spojení invence a evoluce nabízí Borderlands 2 zcela nové postavy, dovednosti, prostředí, nepřátele, zbraně a vybavení, které se spojuje v ambiciózní navrženém příběhu. Odhalte tajemství a záhady světa Borderlands na svém dobrodružství napříč neprozkoumanými novými oblastmi Pandory.

    Hra Borderlands 2 prohlubuje výrazné prolínání žánrů FPS a RPG aby vytvořila skutečně nový žánr RPS. Spolupracujte s až třemi dalšími hráči v online multiplayer režimu pro čtyři hráče, nebo se vydejte oldskúlovou cestou rozdělené obrazovky pro dva hráče a prožijte hodiny levelováním své postavy a její vystrojování nižádný z milionů drsných zbraní.

    Borderlands 2 nabízí nový, vizuálně ohromující řadu procesně generovaných zbraní, štítů, granátů, artefaktů, nepřátel a dalších. Vyberte si jednu ze čtyř nových tříd postav, které můžete provést přes pečlivě navržen a propojen příběh ve zcela nových a překvapujících prostředích živé planety Pandora. Najděte si nové přátele, vyzbrojte se po zuby a bojujte po jejich boku na své neúnavné cestě po pomstě a vykoupení.



  • Vžijte se do role Gunzerkera, jehož smrtící schopnosti mu umožňují obouruč ovládat libovolné dvě zbraně. které můžete najít ve hře. A nejen to. Z této schopnosti můžete vycházet a dělat více věcí s dvěma zbraněmi současně, než si dokážete představit. Dva kulomety? Skvělé. Dva raketomety? Samozřejmě! Dvě odstřelovačky? Jistě, pokud to chcete! Chcete zkusit jiné styly? Taktičtější? Existuje několik tříd na výběr!
  • Podělte se o své zážitky s přáteli online nebo přes LAN. Borderlands 2 představuje systém umožňující bezproblémový drop in/drop out do kampaně, aniž byste museli restartovat hru. Kromě toho si můžete vzít i své nové vybavení z jakékoliv hry do další!
  • Vaše cesta za pomstou a vykoupením se začíná, když se ocitnete ponechán napospas smrti v zamrzlé tundře Pandory. Poražte zlo obklopující Hyperion Corporation a bojujte s pachatelem podvodu vesmírných rozměrů, zločinným šéfem Hyperion-u, Handsome Jackem.
  • Zcela nový pohled na průkopnický procedurální systém znamená miliony a miliony možných zbraní. Rozmanitost a styl zbraní v Borderlands 2 je ohromující a čeká Vás množství nových a inovativních způsobů, jak bojovat s nepřáteli na Pandoře. K dispozici máte oheň, elektřinu, žíraviny a mnoho dalšího v boji proti jednotkám Hyperion Corporation!
  • Kromě nového systému zbraní budete toužit po procedurální generovaných štítech, granátech, mimozemských artefaktů, modifikacích tříd a mnoho, mnoho dalších. A mysleli jste si, že původní Borderlands měl množtví obsahu!
  • Lovte ve zcela nových oblastech Pandory, které jsou živější než kdykoliv předtím! Od arktické tundry, přes nebezpečné prérie, vedle tajemných jeskyních a ještě dále Vás nepředvídatelný svět Pandory překvapí na každém kroku!
  • V Borderlands 2 čekají celé legie nových nepřátel, aby Vás zabili. Mohutní, gorilí Bullymongovia, zlomyslní draví Stalkeři a mechanická armáda Hyperionu, vedená Handsome Jackem, to jsou jen některé z nových nepřátel, kterým musíte čelit na Pandoře. Novou strategii si musíte vytvořit pro každý boj, protože nepřátelé nyní komunikují a pomáhají si navzájem, aby se ujistili, že se ve světě Pandory daleko nedostanete.



    Mafia 2
    Návrat klenotu mezi českými hrami s příběhem o mafiánské rodině zasazeným do města New York na přelomu 40. a 50. let minulého století, jež svou rozlehlostí dosahuje dvojnásobku oproti prvnímu dílu.

    I tentokrát se můžete těšit na filmově zpracované okamžiky hry se silným příběhem, doslova žijícím městem, nekompromisními policisty, nejednu přestřelku a zběsilé honičky s auty. Město je detailnější než jindy a konečně budete moci navštěvovat samovolně také bary, nebo třeba prodejny oblečení.

    Kromě možnosti převlékání však je třeba také tankovat pohonné hmoty pro Vaše vozidlo, nebo si jej třeba nechat obarvit, ba i umýt v myčce. Automobily na ulicích navíc můžete odcizit hned několika způsoby a to od hrubé síly až po tichou prácičku. Další novinkou je také přítomnost psů ve hře, kteří Vám budou znepříjemňovat život zločince, stejně jako spousta dalších inovací.



  • Reálné chování 50 modelů vozidel včetně jejich poškození.
  • Velmi detailně propracovaný život ve městě.
  • Vylepšené chování policistů (pronásledují i další zločince).
  • Možnost zvyšování/snižování respektu.
  • Tři mafiánské rodiny ve městě.
  • dobové rádia v automobilech.

  • Recenze na Spec Ops: The Line + Borderlands 2 + Mafia 2 (Rogues and Outlaws Collection)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.