Spec Ops: The Line (FUBAR Edition) XBOX 360

Cena s DPH
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 247215
2KEN dabing

Spec Ops: The Line (FUBAR Edition) [XBOX 360]

Balení obsahuje hru Spec Ops: The Line rozšiřující DLC Fubar Pack.


Emotivní příběh hry Spec Ops: The Line se odehrává v troskách zničeného bohatství města Dubaj. Toto kdysi oblíbené místo pro nejbohatší elity si nyní vzala zpět matka příroda a pohřbila ho pod nejničivější písečné bouře, jaké kdo kdy na Zemi viděl. Spec Ops: The Line Vám umožňuje hrát jako kapitán Martin Walker, velitel elitního týmu Delta Force, s rozkazem proniknout do zrádné oblasti a přivést domů amerického armádního plukovníka Johna Konrada.

Výpravu posouvají do nových výšek ultra realistické operace proti nepřátelům, kteří se nebojí smrti a pekla a usilují o Vaše zničení. Využívejte různé bojové taktiky, autentickou vojenskou výzbroj a prostředí, abyste přežili. Spec Ops: The Line nabízí dynamický písek, který můžete použít proti nepřátelům. Dobré umietsnený výstriel může způsobit lavinu písku. Písek však může nejen pomáhat, ale i bránit v misi.

Spec Ops: The Line skrývá celou řadu singleplayer a multiplayer funkcí s kompetitivní a týmovými režimy, stejně jako možnost povyšovat a přizpůsobit si postavy ze dvou různých frakcí. Díky smělé a luxusní architektuře Dubaje závratných výšek a jeho zničeného okolí ve spojení s hlubokým dějem a divokými bojovými situacemi je pro Vás hra Spec Ops: The Line nutností.



  • Příběh záchranné mise kapitána Walkera Vás vyzývá učinit těžké rozhodnutí mezi tím, co je morální a co je nutné přičemž Vás přinutí jít až na své fyzické hranice.
  • Události se odehrávají v úchvatném prostředí, v pozůstatcích Dubaje, kdysi jednoho z nejbohatších měst na Zemi. Jeho odvážná a luxusní architektura je stále znatelná i přes písečným bouřím, které ohrožují vše, co zůstalo. Honosné interiéry ostře kontrastují se zničenými exteriéry extravagantních staveb.
  • Zasypte nepřítele vodopádem písku strategicky umístěným výstřelem. Ale pozor na příchozí písečné bouře a bouřlivý vítr. Rozsáhlé písky Dubaje jsou téměř jako živé, slouží jako mocná, ale nepředvídatelná síly, která dokáže pomáhat i bránit v misi, přičemž nabízí řadu nových interakcí a taktiky.
  • Spojte síly s inteligentními, nápaditými členy své jednotky během přestřelek. Přístupné ovládací prvky Vás dostanou velmi rychle do boje, ve kterém zažijete syrovou ničivou sílu svých autentických zbraní a zapojíte se do extrémních fyzických bojů na blízko.
  • Jako přídavek k příběhové singleplayer režimu přináší Spec Ops: The Line celou řadu multiplayerových režimů, včetně nikdy předtím neviděného režimu s jedinečným spojením na hlavní příběh, řada kompetitivních a týmových režimů, stejně jako schopnost povyšovat, personalizovat a přizpůsobovat si postavy z dvou zřetelně odlišných frakcí.

  • Recenze na Spec Ops: The Line (FUBAR Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.