Spider-Man 3 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Spider-Man 3 - PC DVDSpider-Man 3 - PS3
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 7721
ActivisionEN dabing
 
Chceš ušetřit 60 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 459 Kč

Spider-Man 3 [XBOX 360]

Videoherní adaptace filmu, v níž obsazujete roli populárního pavoučího muže bránící New York nejenom před bandou super lotry, ale i před gangy a možná i sám před sebou. Poprvé se totiž Spider-Man bude moci převléci ze svého červeno-modrého oblečku do obleku černého, který mu sice propůjčí nové schopnosti a zvýší jeho sílu, pohyblivost a odolnost, ale to si vyžádá větší pozornost a péči. Spider-Man v černém totiž bude stále obtížněji ovladatelný i zvladatelný a pokud si nedáte pozor, velmi lehce se stane ze spuerhrdiny superlotr, kterého budou obyvatelé New Yorku nenávidět.

Připravte se na relativní volnost jednání, kde si budete moci sami vybrat, zda budete pokračovat v plnění misí příběhových, nebo se rozhodnete zarazit zločinnost v jedné z několika čtvrtí New Yorku, které sužují nejenom Spider-Manovi nepřátelé, ale i trojice zločineckých gangů.

Únosy, krádeže, vraždy, s tím vším se budete muset vypořádat a rozhodně to nebude snadné. Gangstri se totiž nevzdají snadno a navíc budou v početní přesile. Totéž však platí io soubojích s tradičními super bossy, které budou odehrávat v prostoru celého města. Budete tak nuceni využívat všechny možnosti, který nabízí přepracovaný soubojový systém, který počítá nejenom s dokončovacími a kombo údery, ale is využitím speciální útoků, které mohou vést k nevyžádané destrukci interaktivních lokací .

Recenze na Spider-Man 3

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.