Spore CZ[Origin]

Digitální distribuce
Cena s DPH
729 Kč
Cena bez DPH: 602 Kč
 
 
Kód produktu: 411573
ElectronicCZ titulky

Spore CZ[Origin] [PC digital]

Ambiciózní projekt tvůrce série The Sims.

Projekt od tvůrce The Sims Will Wrighta, který vám umožní vytvořit vlastní svět od jednobuněčných organismů, přes kmenová společenství a následně města vaší civilizace až po osidlování vesmíru.

Ve chvíli, kdy bude vaší civilizaci planeta malá, přijde na řadu invaze do vesmíru a to vyrobením vesmírné lodi, pomocí které začnete bádat hlubiny vesmíru a tajemství jeho planet. Informace o nich budou zaznamenávány do přehledu nazvaného "Sporepedia", který zůstává z karet obsahujících informace o prozkoumaných druzích a planetách.

Nelze však kolonizovat kdejakou planetu, ale musíte vybrat tu nejvhodnější pro Váš druh. Kromě solárních systémů a množství galaxií se ve hře vyskytují také černé díry, které Vašemu plavidlu umožní rychlý přesun mezi galaxiemi. Kromě osidlování bude možné navazovat také různé spojenectví a logicky také vyhlašovat války jiným druhům.

Vše je podtrženo skvělým grafickým zpracováním, díky kterému se Vám bude ve světě Spore opravdu líbit a budete si zde užívat každou vteřinu hry.

  • Vlastní tvorba svého tvora až ze 400 částí.
  • Budovy, stroje, vegetace tvořeny taktéž hráčem.
  • Celý vesmír osídlen výtvory jiných hráčů.

    Hra pro své spuštění vyžaduje připojení k síti Internet.

    Jedná se o digitální verzi hry Spore, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyDE titulkyHU titulky

    Recenze na Spore CZ[Origin]

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.