EA Sports UFC 2[PS4]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
329 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
Kód produktu: 349184
Electronic

EA Sports UFC 2[PS4]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

Hra EA Sports UFC 2 přináší vylepšené ztvárnění postav a jejich animace, přidává zcela nový systém Knockout Physics, zda autentické herní prvky a znovu zve všechny bojovníky, aby vstoupili do klece a zažili realistické pocity ze zakončení duelu.

Na své si přijdou všichni fanoušci tohoto sportu, ať už jde o pět zcela nových herních režimů, vylepšenou kariéru, která poprvé v historii série UFC umožňuje tvorbu ženských postav, nebo nový systém Title Chase pro režim Online Championships . Bez ohledu na typ bojovníka najdete režim, který sedne Vašemu stylu hry. Zakončete duel devastujícím knokautem v novém režimu KO, dejte dohromady tým šampionů v režimu UFC Ultimate Team, nebo pomocí funkce Custom Event Creator zorganizujte velkolepou akci. EA Sports UFC 2 má co nabídnout všem fanouškům tohoto sportu.

A nezapomínejme ani na širokou nabídku tipů a nástrojů na zvládnutí nástrah MMA. Chcete bojovat jako profíci? Potrénujte například v tělocvičně v režimu Practice, nebo se řiďte vizuální nápovědou Grapple Assist, která Vám v průběhu hry pořadí, jak strhnout protivníka k zemi, nebo jej donutit vzdát zápas.

EA Sports UFC 2 nabízí autentický, propracovaný a strhující herní zážitek ve všech směrech.

  • Knockout Physics System je nový revoluční systém, který se stará o fyzikální autentické knokautovat a reakce po zásahu. Připravte se na tvrdší a realistiskejšie knokautovat než kdykoliv předtím. Každý knokaut je nyní jedinečný, což přispívá k zážitku ze zakončení duelu.
  • Překvapte soupeře v klinči pákou na ruku, nebo rychlým přechodem z páky na koleno na hák paty. Přidáním zakončovacích chvatů ve stoje a možnost ch kombinace posouvají zápasy v EA Sports UFC 2 na novou úroveň.
  • Poprvé v historii série MMA zažijete svobodu nezávislého ovládání bojovníka ve všech situacích. Souběžná interakce dvou bojovníků na zemi podporuje větší rozmanitost a schopnost reakce.
  • Nemůžete ublížit něčemu, co nedokážete zasáhnout. Větší kontrola nad pohybem hlavy Vašeho bojovníka Vám umožňuje vyhnout se úderem s úžasnou plynulostí. Přidejte k tomu vylepšený systém blokování a uhýbání a máte nové nástroje k odrážení soupeřových zničujících útoků.
  • EA Sports UFC 2 obhajuje titul šampiona v kategorii grafického ztvárnění postav ve sportovní hře a znovu zvyšuje laťku.
  • Nové možnosti modelování tváře, představení fyziky vlasů a zlepšená práce v oblasti deformací zvyšují realističnost každého úderu na novou úroveň.
  • Tisíce bojových a charakteristických animací zase přispívají k ještě většímu zosobněním hvězd MMA. Bezpochyby rozeznáte vysoký kop Conora McGregora, ikonický úklona před bojem Rondy Rousey a mnoho dalších osobitých pohybů toho či onoho zápasníka.
  • EA Sports UFC 2 přichází s nejširší nabídkou zápasníků v historii her tohoto žánru. Vyberte si z mixu největších hvězd MMA a nejzářivějších nadějí a vstupte do Octagonu jako současní nebo bývalí bojovníci UFC, legendy MMA či vycházející hvězdy.
  • Svou kariéru máte ve vlastních rukou, ať už je Vaším cílem stát se nejlepším bojovníkem planety bez ohledu na váhovou kategorii, nebo být první bojovnicí uvedenou do Síně slávy UFC.
  • Přípravu na každý duel okoření zcela nový systém tréninkového kempu, protože musíte zvážit míru rozvoje schopností svého bojovníka a možné riziko zranění, které by z dalšího zápasu udělalo ještě náročnější výzvu.
  • Vůbec poprvé v historii série UFC si můžete v režimu kariéry vytvořit bojovnici a dovést ji až na samotný vrchol.
  • Začněte v televizní show The Ultimate Fighter a následně přejděte k soubojům s autentickými soupeři, kteří Vám stojí v cestě za titulem šampiona UFC. Prožijte během své kariéry důležité okamžiky, které vystupňují atmosféru a dodají Vašemu snažení v Octagone nový rozměr.
  • Osvědčený režim UFC Ultimate Team se objevuje poprvé v bojové hře jeden proti jednomu.
  • Vytvořte si tým až pěti bojovníků v různých váhových kategoriích s využitím propracovaných možností úprav, které nabízí EA Sports UFC 2.
  • Soutěžte v online nebo offline soutěžích, získávejte mince a vylepšujte své bojovníky.
  • Za získané mince nakupujte balíčky, ve kterých můžete najít speciální předměty pro zvýšení výkonnosti bojovníků.
  • Použijte předměty z balíčků k přizpůsobení své bojovníky a vylepšení jejich pohybů, nebo vlastností. Vytvořte si tým, před kterým se bude třást celá UFC.
  • Zasypte protivníka pěstmi, kopy či údery kolen a loktů v režimu KO Mode, tomto rychlém, zábavném a zběsilém režimu. Ideální pro ty, kteří chtějí nechat promluvit své pěsti v boji proti přátelům. Pravidla jsou jednoduchá, souboj neskončí, pokud si někdo neustelie na zemi!
  • O napětí na každém kroku není při akcích UFC nouze. Klíčem k vytvoření jedné z největších sportovních show na světě je výběr těch správných duelů. Vžijte se do role promotéra a výběrem ze stovek zápasníků v smíšených bojových uměních zorganizujte akci snů. Vyberte dějiště, autentických rozhodčích, nastavte vlastní pravidla a následně Odehrajte zápas od začátku do konce a snažte se, aby výsledky naplnily očekávání.
  • Vstupte do online Octagonu a vyzkoušejte nový systém Title Chase. Otestujte své schopnosti, vyberte si oblíbených zápasníků a postavte se s nimi ostatním bojovníkem z celého světa. Získejte titul v divizi po sérii vítězství a pak se co nejdéle snažte ubránit svůj opasek. Díky vylepšenému systému postupu divizemi, zcela novému prvku Title Chase a speciálnímu systému bojovníků máte mnohem více důvodů, proč se vrhnout na vytváření svého online odkazu.
  • Predpovedajte, hrajte, víťazte. Vyberte, kteří bojovníci vyhrají své skutečné duely v nadcházejících akcích UFC a pak tyto předpovědi proveďte ve virtuálním Octagone. Získejte herní odměny a posuňte se v žebříčcích nejpůsobivější tipovací hry, jakou jste kdy hráli.
  • Úprava postav v EA Sports UFC 2 se díky nástroji Fighter Creation posouvá na novou úroveň, ať už se jedná o tvarování obličeje, úpravu tetování, nebo premiérovou možnost vytvoření bojovnic. Můžete si také upravit svou vlastní GameFace, než se vydáte do Octagonu.
  • Zvládnutí umění boje na zemi může být docela tvrdým oříškem, ale díky zcela novému systému nápovědy Grapple Assist je to jednodušší než kdy předtím. Vizuální nápověda Vám pomůže s přechody při boji na zemi, strhávání protivníka k zemi či donuceni ho vzdát zápas a to vše v reálném čase, abyste mohli dokončit zápas jako skuteční profíci.
  • Ani ti nejlepší zápasníci v smíšených bojových uměních nedokážou vyhrát sami od sebe. Jejich výsledky jsou odrazem odhodlání a nezměrného úsilí. Spíše než otestujete své schopnosti proti soupeřům vyzkoušejte režim Practice Mode, kde si bez jakéhokoliv rizika a vlastním tempem můžete osvojit základy úderů, boje na zemi, nebo práce v klinči.
  • EA Sports UFC 2 nabízí 12 nových Skill Challenges miniher, které Vám pomohou s technikami boje ve stoje, v klinči a na zemi.


  • Recenze na EA Sports UFC 2[PS4]-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.