EA Sports PGA Tour: Road to the Masters [XBOX Series X] - BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
1 339 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
 
Kód produktu: 472044
Electronic

EA Sports PGA Tour: Road to the Masters [XBOX Series X] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100% funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

 

Bonus pro všechny předobjednávky

Předobjednejte si hru EA Sports PGA Tour a získejte následující obsah:
  • Vybavení The PLAYERS
  • Putter Scotty Cameron
  • Sada vybavení Grand Slam

O hře

Exkluzivní domov série Majors, EA Sports PGA Tour přináší prvotřídní golfovou hratelnost prostřednictvím Pure Strike s podporou ShotLink a bezkonkurenční přístup k exkluzivním golfovým hřištím.

Vítejte v exkluzivním domově golfových turnajů kategorie Major. Zúčastněte se nejlepších podniků PGA Tour v rámci sezóny bojů o FedEx Cup. Ovládněte ty nejlepší amatérské šampionáty v americkém národním turnaji Augusta National Women's Amateur, U. S Amateur a další elitní mezinárodní amatérské akce.

Klíčové vlastnosti

  • Pure Strike s podporou ShotLink
    Díky oficiálním datům PGA TOUR ze systémů ShotLink a TrackMan přináší Pure Strike jedinečné golfové švihy s pocitem plynulosti a realistickými výsledky při každém golfovém úderu. Pure Strike kombinuje specifické tendence golfistů s jedinečnou dynamikou hřiště a revolučním chováním míčku, což zaručuje špičkový zážitek z golfové hry.

  • Dynamika hřiště
    Unikátní dynamika hřiště, doplněná pečlivým vyladěním hřiště od odpaliště po green, zajišťuje, že každé hřiště nabízí unikátní pocit z hraní. Každá fairway, green a rough se pečlivě naskenují, ručně a jedinečně vyladí, aby simuloval individuální nuance různých hřišť a proměnných terénu, jako jsou nerovnosti, půdní pokrývka a typ trávy.

  • Chování míče
    Revoluční chování míče se vyznačuje jedinečně citlivými reakcemi na ovládání, takže jakmile jednou vystřelíte, míček se otáčí, odskakuje a kutálí v reálném prostředí.

  • Turnaje Majors
    EA Sports PGA Tour je exkluzivním domovem kategorie Majors, včetně Masters Tournament, PGA Championship, USA Open Championship a The Open Championship. Zúčastněte se nejlepších akcí PGA TOUR v rámci série FedEx Cup. Ovládněte ty nejlepší amatérské šampionáty v americkém národním turnaji Augusta National Women's Amateur, U. S Amateur a další elitní mezinárodní amatérské akce.

  • Vaše kariéra, vaše cesta
    Jak se ve hře zlepšujete, tak se v souladu se sjednoceným systémem RPG postupu vyjasňuje vaše cesta k titulu šampiona. Vytvořte si a upravujte vlastního hráče a rozvíjejte své dovednosti, abyste mohli vládnout každému hřišti a každé jamce jako profíci. V závislosti na svém stylu budete mít na výběr až 20 užitečných typů střel. Postupně si budete budovat a ladit své portfolio dovedností, ať už se jedná o řízení, přiblížení, krátkou hru nebo patování. Utkejte se s ostatními o titul šampiona Majors a zapojte se do těch nejlepších herních událostí PGA Tour v honbě na FedEx Cup.

  • Najexkluzivnější hřiště na světě
    Odpaliště je pouze vaše. K dispozici je 30 hřišť, včetně těch nejexkluzivnějších z celého světa, v ohromujícím provedení enginu Frostbite, který přináší ty nejjemnější detaily v golfovém duchu. Nechte se pohltit úžasnou vizuální krásou a fotorealistickými detaily bezvadných, zásadních golfových hřišť z celého světa, s jedinečnou dynamickou technologií, abyste při každém odpalu mohli otestovat své dovednosti a čelit stejným výzvám jako profíci.

Trailer


Recenze na EA Sports PGA Tour: Road to the Masters [XBOX Series X] - BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.