S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl CZ PC DVD

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 5174
THQ

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl CZ [PC DVD]

Odpoledne 12. dubna 2006 otřásla oblastí Černobylu masivní exploze. V Zóně zasažené oblasti začalo říkat o řada anomálních energetických poruch, proti kterým se i ty nejsilnější ochranné obleky záchranných týmů ukázaly být neúčinné. Měsíce plynuly a všichni byly bez sil.

Armáda celou oblast uzavřela, aby zabránila vstupu nepovolaných osob, a také aby alespoň částečně místní obyvatelstvo přesvědčila o tom, že situaci pevně drží ve svých rukou. Dnes, téměř čtyři roky po výbuchu, je již možné proniknout alespoň několik kilometrů hluboko do Zóny. Právě to dělají Stalkeři - dobrodruzi, kteří v Zóně hledají artefakty a anomální formace, po nichž je mezi jistými organizacemi a skupinami velká otázka.

Hráč se ocitne právě v roli takovéhoto Stalkera Vydává se do Zóny, aby získal různé informace, technologie a artefakty, aby je mohl prodat as jejich pomocí se mu možná podaří rozplést tajemství stojící v pozadí všech zdejších podivných událostí. Kromě nebezpečí, která se v Zóně ukrývají, se musíte mít na pozoru i před armádou, protože Stalker je vlastně zloděj - a ozbrojené složky držící oblast v karanténě nemají zrovna v lásce jedince, který si nedbají jejich rozkazu.

V Zóně budete muset být schopni odhalit podivné anomálie, jež celou oblast zamořují, a včas se jim vyhnout. Otázkou života a smrti bude i schopnost vyvarovat se setkání se všemi možnými mutanty. Když už se ocitnete v jejich blízkosti, musíte je zlikvidovat dříve, než udělají to samé oni s vámi. Buďte také připraveni na přítomnost jiných Stalkerů, kteří Vám nemusí být přátelsky nakloněni .

Recenze na S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.