star Trek Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA star Trek - PC DVDstar Trek - XBOX 360
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 207166
BandaiEN dabing

star Trek [PS3]

Cenami ověnčená hra Star Trek Vás poprvé staví do do role Kirka a Spocka v úplně originálním kooperativním zážitku. Hra se odehrává v novém prostředí podle filmu Star Trek od režiséra a producenta JJ To Abrams a vtáhne Vás do děje bohatým příběhem a akčními boji.

Star Trek nabízí originální příběh od vítězky ceny BAFTA a scenáristky série God of War, Marianne Krawczyk ve spolupráci se spisovateli/producenty nového Star Trek filmu, Bobem Orcim, Alexem Kurtzman a Damonem Lindelofom.



  • Herecké obsazení filmu Star Trek z roku 2009 přispělo svými hlasy do hry, včetně Chrise Pinea jako Kirk a Zacharyho Quinta jako Spock.
  • Děj hry se odohrávaja po událostech z filmu Star Trek z roku 2009 a umožňuje Vám pokračovat v cestě vesmírem s úplně originálním příběhem.
  • Odhalte nové lokality na Enterprise a jiných lodích, prozkoumejte nikdy předtím neviděné sektory v celé galaxii, včetně exotických planet, zrádných džunglí, vzdálených vesmírných stanic a dalších.
  • Hra Star Trek, postavená od základu jako kooperativní zážitek, spojuje dva diametrálně odlišné herní styly a jedinečné schopnosti postav v jedné hře. Výsledkem je nejlepší pochopitelný a nejrozmanitější kooperativní zážitek na současné generaci konzolí.
  • Zahrajte si poprvé za dvě z nejznámějších sci-fi postav jako Vám to dovolí jen nová hra Star Trek. Když je v sázce osud galaxie, musíte se spoléhat sami na sebe a vytvořit dokonalý tým.
  • Gorna, odhodláni dobýt galaxii, se vracejí jako přepracovaná verze klasických Trek zloduchů, infikující své nepřátele jedem, který může otrávit, vyvolat halucinace a dokonce i zabít. Lišící se velikostí a schopnostmi, rozsévají Gorna chaos a destrukci, přičemž ničí celé populace a plení přírodní zdroje jejich planet.
  • Autentické prostředí a neustále se měnící hratelnost podtrhují dobrodružství v nové hře Star Trek. Unášajte nepřátelské bitevní lodě, skákejte v nulové gravitaci na pohybující se kosmické lodě a plavte přes podzemní vodní toky.
  • Star Trek využívá širokou škálu zbraní a výzbroje, čímž Vám dává úplnou kontrolu nad obrovským arzenálem technologie 23. století, včetně unikátních zbraní pro Kirka a Spocka. V kombinaci se speciálními dovednostmi Vaší postavy může každé setkání, každá situace dopadnout různě, v závislosti na tom, kdo, co a jak hraje.

  • Recenze na star Trek

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.