Star Wars: Battlefront Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Star Wars: Battlefront - PC DVDStar Wars: Battlefront - PC CDStar Wars: Battlefront - XBOX ONE
Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
Kód produktu: 296295
ElectronicEN dabing
 
Chceš ušetřit 130 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 259 Kč

Star Wars: Battlefront [PS4]

V roce 2004 spatřila světlo světa úplně první hra ze série Star Wars: Battlefront a ihned si získala nejen hráčů, ale překvapivě i fanoušky celého Star Wars světa. Šlo o ambiciózní akční střílečku, ve které jste měli možnost zahrát si za své oblíbené postavy ze světa Star Wars, zalétat si na typických strojích a znovu prožít klasické bitvy.

O 10 let později touhy a sny hráčů zahrát si téměř cokoli z prostředí Star Wars neutichají, tentokrát by si ale přáli zažít epické souboje v nádherném vysokém rozlišení s úžasnými speciálními efekty, fyzikou vozidel a hratelností, která odpovídá technologiím nové generace. Hra Star Wars: Battlefront, kterou pohání engine Frostbite 3, překvapí a znovu potěší fanoušky tohoto milovaného světa.

Pociťte zlověstný dusot AT-AT kráčejícího Vašim směrem, zatímco jednotky rebelů pálí ze svých Blaster na imperiální Speeder, které sviští kolem. Vzhlédněte na oblohu, kde svádějí boje letky stíhaček X-wing a TIE Fighter. Připravte se přežít impozantní bitvy ze světa Star Wars.

Bojujte za rebelů či Impérium vhrách až pro 40 hráčů, nebo se postavte výzvám inspirovaných filmy a to úplně sami, s kamarádem na rozdelenj obrazovce, případně v rámci online kooperace. Hra Star Wars: Battlefront v sobě kombinuje akci přímo galaktických rozměrů s věrohodným grafickým ztvárněním legendárních planet, zbraní, postav a dopravních prostředků ze světa Star Wars a originálními filmovými zvukovými efekty. Těšte se na jedinečný, autentický a interaktivní herní zážitek.






Recenze na Star Wars: Battlefront

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.