Star Wars: The Force Unleashed 2 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Star Wars: The Force Unleashed 2 - PS3
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
Kód produktu: 54269
Lucas

Star Wars: The Force Unleashed 2 [XBOX 360]



Sága Star Wars pokračuje očekávaným pokračováním nejrychleji prodávané Star Wars hry jaká byla kdy vytvořena, které se celosvětově prodalo více než sedm milionů kopií - Star Wars: The Force Unleashed 2. Ve hře Star Wars: The Force Unleashed byl světu představen učeň Darth Vadera - Starkiller, nepravděpodobný hrdina, který by mohl rozdmýchat plameny povstání v galaxii, tak zoufale toužící po šampionovi.

V pokračování, se Starkiller vrací s nadpřirozeným schopnostmi Síly a vydává se na cestu k objevování své vlastní identity a opět se setkat se svou pravou láskou, Juno Eclipse. Starkiller opět figuruje v plánu Darth Vadera - ale místo výcviku svého chráněnce v nelítostného vraha se temný pán snaží naklonovat svého bývalého učedníka v snaze vytvořit dokonalého Sith bojovníka. Pronásledování začalo - Starkiller hledá Juno a Darth Vader loví právě Starkiller-a.

S úplně novými zničujícími schopnostmi Síly a schopností ovládat dva světelné meče si Starkiller musí prosekat cestu přes smrtících nových nepřátel křížem přes vzrušující světy z filmů Star Wars - to vše v zoufalém hledání odpovědí na svou minulost.



  • Pokračujte v cestě Starkillera, učedníka Darth Vadera na útěku, která dává tvary klíčovým událostem mezi epizodami III a IV ságy Star Wars.
  • Rozpoutejte Sílu s ještě větším ničivým výkonem a přesností prostřednictvím vylepšeného ovládání a nových dovedností, například matoucí Mind Trick, který obrátí nepřátele proti svým spojencům
  • Objevte skutečnou sílu Starkillera díky zuřivosti, pomocí níž jeho útoky a Síla exponenciálně vzrostou
  • Vylepšený systém míření zlepšuje přesnost používání Síly a větší interakci s prostředím
  • Pozvedněte boj na další úroveň se schopností ovládat dva světelné meče a trestajte nepřátele úplně novými kombo útoky
  • Rozšířené možnosti přizpůsobení, jako jsou nové kostýmy a krystaly do světelných mečů
  • Probojujte se přes zcela nové úrovně navrženy tak, aby přezkoušeli a zdokonalili Vaše dovednosti v boji a použití Síly
  • Zručně ovládejte své bojové techniky abyste porazili řadu nových nepřátel, vyvrcholiace v epických soubojích s bossy
  • Ponořte se opět do příběhu, který byl oceněn Čechem spisovatelů Ameriky a Akademií interaktivních umění a věd


  • Recenze na Star Wars: The Force Unleashed 2

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.