A Star Wars VR Series: Vader Immortal (Special Retail Edition) PS4

Cena s DPH
419 Kč
Cena bez DPH: 346 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 430464
PerpEN dabing

A Star Wars VR Series: Vader Immortal (Special Retail Edition) [PS4]


Vader Immortal: A Star Wars VR Series je filmový interaktivní zážitek, který vás přenese do velmi, velmi vzdálené galaxie a vsadí do úlohy pašeráka, který pracuje v blízkosti ohnivé planety Mustafar, kterou Darth Vader nazývá svým domovem. Ocitnete se na velkolepé výpravě, kde můžete zdokonalovat své schopnosti se světelným mečem, vyhýbat se nebezpečí a střetnout se tváří v tvář se samotným Vaderem.


V epizodě 1. se potkáte s novými postavami včetně druidského kopilota Z0-E3, budete používat světelný meč a prohledáte Vaderovu pevnost, abyste zjistili, po čem vlastně pátrá.


V epizodě 2. vám bude dělat průvodce obávaný pán ze Sithů a budete bojovat s děsivými příšerami, abyste odhalili prastaré tajemství pod povrch planety a naučili se ovládat Sílu.


V epizodě 3. budete mít v rukách osud celého Mustafar a budete potřebovat všechno, co jste se během výpravy naučili, abyste obstáli ve finálním střetu.


Každá epizoda obsahuje dódžó se světelnými meči, výcvikový režim s otevřeným koncem, kde se můžete zdokonalovat v ovládání zbraně rytíře Jedi a odemykat různé rukojeti pro světelný meč.



Vader Immortal: A Star Wars VR Series obsahuje:

  • Digitální artbook s novými koncepty a informacemi o tvorbě hry Vader Immortal, které sepsala Kelly Knox, která píše pro StarWars.com
  • Nové zákulisní video o tvorbě ZO-E3, vašeho druidského společníka, kterého dabuje Maya Rudolph, speciální záběry z natáčení dabingu, konceptovou grafiku, rozhovorem s tvůrci a dalšími bonusy.
  • Dvě sběratelské fyzické pohlednice, na kterých jsou strhující koncepty a obrázky.
    vader_PS4

    Hra vyžaduje PlayStation VR, PlayStation Move a PlayStation kameru pro PS4.

Recenze na A Star Wars VR Series: Vader Immortal (Special Retail Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.