STAR WARS Squadrons [ESD MS]

Digitální distribuce
Cena s DPH
1 039 Kč
Cena bez DPH: 859 Kč
 
 
Kód produktu: 437313
ElectronicEN dabing

STAR WARS Squadrons [ESD MS] [XBOX ONE digital]


Ovládněte umění leteckých soubojů v autentické hře STAR WARS: Squadrons. Připravte se na adrenalinové souboje více hráčů z pohledu první osoby po boku své letky.
Piloti, kteří narukují, usednou do kokpitů stíhaček Nové republiky a Impéria a zapojí se do strategických vesmírných bitev 5 proti 5. Upravte si stíhačku a přizpůsobte složení své letky pro nejrůznější herní styly a rozdrťte protivníka.
Piloti triumfují jako tým a plní taktické úkoly na známých i dosud neviděných bojištích, včetně plynového obra Yavinu Prime a roztříštěného Galitanu.


Usedněte do stíhaček jako X-wing a TIE fighter. Upravte si výzbroj a vzhledové doplňky a zatím se budete z kokpitu kochat okolím podle potřeby převádějte energii mezi zbraněmi, štíty a monitory.


Naučte se, co to znamená být pilotem ve strhujícím příběhu pro jednoho hráče ve světě STAR WARS, který se odehrává po událostech z filmu Návrat Jediho. 
Do boje o osud galaxie, na který se budete dívat střídavě ze dvou různých perspektiv, vysílají obě frakce kultovních i nových vůdců. Nová republika bojuje za svobodu. Impérium vyžaduje pořádek. Potřebujeme, abyste se připojili k výkvětu galaxie.



Pozor, jedná se o digitální verzi! Po koupi vám bude klíč zaslán formou SMS a na e-mailovou adresu.


Recenze na STAR WARS Squadrons [ESD MS]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.