StarCraft 2: Terrans - Wings of Liberty PC DVD

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 9237
Blizzard

StarCraft 2: Terrans - Wings of Liberty [PC DVD]


StarCraft 2: Wings of Liberty obsahuje kampaň pouze za rasu Terran!. Multiplayer je hratelný za všechny 3 rasy (Terran, Protossů a Zerg).


Návrat legendy, která příběhově přímo navazuje na datadisk StarCraft: Brood War a nabízí tedy možnost zapojit se do konfliktu tří známých ras - Protossů, Terranů, a Zerg, v řadách nichž figurují dobře známé, ale i nové jednotky.

Nechybí samozřejmě ani hrdinové, kteří posouvají kupředu dramatický příběh plný ještě dramatičtějších situací. Co se hratelnosti týče, pokračuje druhý díl směrem, který nastavila původní hra StarCraft a její datadisk StarCraft: Brood War před více než deseti lety. Jde tedy opět o hodně rychlou RTS s vybalancovaným poměrem sil všech tří hratelných stran, jež kromě hlavní singleplayer kampaně, kterou máte možnost prožít za všechny tři strany z jiného úhlu pohledu, nabízí i komplexní multiplayerovou podporu.

Lidská kampaň začne na planetě Mar Sara, kam se Jim Raynor vydá bojovat proti Dominionu. Cestou přes hvězdnou mapu si budete na Vašem křižníku vybírat další mise z právě dostupných planet. Čeká na Vás spousta volitelných misí rozvíjejících minipříběhy dalších postav.

Součástí je plnohodnotný editor map (včetně skriptování), který garantuje maximální svobodu pro vytváření modifikací, když do rukou dostanete stejné nástroje, jaké používají autoři hry. Resource managment vstoupí menší zdokonalení, ale jinak je stejně významný jako minule, tzn. jeho ovládnutí bude nezbytné k úspěchu (narozdíl od WarCraft 3 , kde není takovým středobodem hratelnosti ).


  • Bohatá kampaň za rasu Terran.
  • Více než 25 misí a 30 hodin zábavy.
  • Přechod do 3D se zachováním přehlednosti.
  • Nové jednotky a herní mechanismy.
  • LAN i Online multiplayer.


  • StarCraft 2: Terrans - Wings of Liberty - PC - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základě 1 hodnocení.

    Recenze na StarCraft 2: Terrans - Wings of Liberty

    Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
    Celkem stran:   1  
    od Zákazník 5 z 5 Hvězdiček! 12. 10. 2012
    Perfektni hra
    klady produktu Dokonalá
    Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
    Celkem stran:   1