StarCraft 2 (Battle Chest) PC DVD

Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 269089
BlizzardEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Battle.net!

StarCraft 2 (Battle Chest) [PC DVD]

Balení obsahuje hry StarCraft 2: Wings of Liberty a StarCraft 2: Hearts of the Swarm .



StarCraft 2: Wings of Liberty
Návrat legendy, která příběhově přímo navazuje na datadisk StarCraft: Brood War a nabízí tedy možnost zapojit se do konfliktu tří známých ras-Protossů, Terran, a Zerg, v řadách nichž figurují dobře známé, ale i nové jednotky .

Nechybí samozřejmě ani hrdinové, kteří posouvají kupředu dramatický příběh plný ještě dramatičtějších situací. Co se hratelnosti týče, pokračuje druhý díl směrem, který nastavila původní hra StarCraft a její datadisk StarCraft: Brood War před více než deseti lety. Jde tedy opět o velmi rychlou RTS s vybalancovaným poměrem sil všech tří hratelných stran, jež kromě hlavní singleplayer kampaně, kterou máte možnost prožít za všechny tři strany z jiného úhlu pohledu, nabízí i komplexní multiplayerovou podporu.

Lidská kampaň začíná na planetě Mar Sara, kam se Jim Raynor vydá bojovat proti Dominionu. Cestou přes hvězdnou mapu si budete na Vašem křižníku vybírat další mise z právě dostupných planet. Čeká na Vás spousta volitelných misí rozvíjejících minipříběhy dalších postav.

Součástí je plnohodnotný editor map (včetně skriptování), který garantuje maximální svobodu pro vytváření modifikací, když do rukou dostanete stejné nástroje, jaké používají autoři hry. Resource managment nabude menší zdokonalení, ale jinak je stejně významný jako minule, tzn. jeho ovládnutí bude nezbytné k úspěchu (narozdíl od WarCraft 3 , kde není takovým středobodem hratelnosti).



  • Bohatá kampaň za rasu Terran.
  • Více než 25 misí a 30 hodin zábavy.
  • Přechod do 3D se zachováním přehlednosti.
  • Nové jednotky a herní mechanismy.
  • Online multiplayer.



    StarCraft 2: Heart of the Swarm
    Heart of the Swarm je prvním rozšířením sci-fi realtime strategické hry StarCraft 2: Wings of Liberty . Heart of the Swarm pokračuje v epickém příběhu z Wings of Liberty se zcela novou kampaní, která se zaměřuje na Kerrigan, bývalou Královnu čepelí.

    V kampani na Vás čeká možnost rozvíjet své roje s jedinečnými, exkluzivními jednotky a schopnostmi určenými výhradně jen pro kampaň, přičemž tento vývoj nastává organickým způsobem a těží ze zergská tématiky tohoto rozšíření. Kerrigan hraje v každé z bitev významnou roli jako mocná hrdinka. V průběhu kampaně nabírá na síle a získává nové schopnosti a Vy si můžete vybrat, které schopnosti chcete rozvíjet a používat.

    Nové multiplayerové jednotky a mapy přidávají nové rozměry strategické hratelnosti a Heart of the Swarm obsahuje nové funkce a vylepšení pro on-line platformu Battle.net.



  • Pokračování epického příběhu StarCraftu 2 od bodu, kde skončil příběh Wings of Liberty .
  • Přibližně 20 nových misí kampaně.
  • Nová mechanika hratelnosti v kampani, což Vám umožňuje vyvíjet nové schopnosti a jednotky pro Vaše zergská armády.
  • Vydejte se do boje s Kerrigan, která se snaží obnovit svou sílu a získat kontrolu nad rojem.
  • Nové multiplayerové jednotky a mapy vylepšují strategická rozhodnutí a herní hloubku pro každou rasu.
  • Rozšířené funkce pro Battle.net pro vylepšené vyhledání hry a také nové nástroje pro tvůrce map pro vytvoření ještě epickejších vlastních her.
  • Nové predrenderované a in-game filmy oživují příběh hry StarCraft 2: Heart of the Swarm.

  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    EN dabingDE titulkyPL titulky

    Recenze na StarCraft 2 (Battle Chest)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.