StarCraft 2 Protoss: Legacy of the Void PC DVD

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 39420
Blizzard

StarCraft 2 Protoss: Legacy of the Void [PC DVD]

Verze StarCraft 2 Protossů: Legacy of the Void obsahuje pouze kampaň za rasu Protossů!

Návrat legendy, která příběhově přímo navazuje na datadisk StarCraft: Brood War a nabízí tedy možnost zapojit se do konfliktu tří známých ras - PROTOS, Terran, a Zerg, v řadách ktorých figurují dobře známé, ale i nové jednotky.

Nechybí samozřejmě ani hrdinové, kteří posouvají kupředu dramatický příběh plný ještě dramatičtějších situací. Co se hratelnosti týče, pokračuje druhý díl směrem, který nastavila původní hra a její datadisk před deseti lety. Jde tedy opět o hodně rychlou RTS s vybalancovaným poměrem sil všech tří hratelných stran, jež kromě hlavní singleplayer kampaně, kterou máte možnost prožít za všechny tři strany z jiného úhlu pohledu, nabízí i komplexní multiplayerovou podporu.

Součástí je plnohodnotný editor map (včetně skriptování), který garantuje maximální svobodu pro vytváření modifikací, když do rukou dostanete stejné nástroje, jaké používají autoři hry. Resource managment vstoupí menší zdokonalení, ale jinak je stejně významný jako minule, tzn. jeho ovládnutí bude nezbytné k úspěchu (narozdíl od Warcraftu, kde není takovým středobodem hratelnosti ).

  • Bohatá kampaň za rasu Protossů.
  • Přes 25 mis

  • Recenze na StarCraft 2 Protoss: Legacy of the Void

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.