Starfield [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
2 079 Kč
Cena bez DPH: 1 718 Kč
 
 
Kód produktu: 465067
BethesdaEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Starfield [Steam] [PC digital]

O hře

Starfield je první nový svět po více než 25 letech od Bethesda Game Studios, oceňovaných tvůrců her The Elder Scrolls V: Skyrim a Fallout 4. V tomto RPG nové generace zasazeném mezi hvězdy si vytvoříte libovolnou postavu as jedinečnou svobodou se vydáte na epickou cestu za odpovědí na největší záhadu lidstva.
V roce 2330 se lidstvo vydalo mimo naší sluneční soustavu, osidlová nové planety a žije jako vesmírný národ. Vy se přidáte ke Constellation – k poslední skupině vesmírných objevitelů, kteří hledají vzácné artefakty po celé galaxii – a budete zkoumat rozsáhlý vesmír v největší a nejambicióznější hře od Bethesda Game Studios.

Klíčové vlastnosti

  • Mluvte svůj příběh
    Ve hře Starfield je nejdůležitější příběh ten, který mluvíte vy se svou postavou. Začněte svou výpravu tak, že si upravíte vzhled a určíte si příběhové pozadí a vlastnosti. Budete zkušeným objevitelem, okouzlujícím diplomatem, plíživým kyber runnerem, nebo něčím úplně jiným? Volba je na vás. Rozhodněte se, kým budete a čím se stanete.

  • Prozkoumejte vesmír
    Vydejte se na cestu mezi hvězdami a objevte více než 1000 planet. Pohybujte se v rušných městech, prohledávejte nebezpečné základny a zdolávejte divokou krajinu. Poznejte a verbujte hrstku zajímavých postav, přidejte se k výpravám různých frakcí a plňte zakázky po osídlených soustavách. Neustále na vás budou čekat nové příběhy a zážitky.

  • Buďte kapitánem na lodi svých snů
    Pilotujte loď svých snů a velte posádce. Přizpůsobte si vzhled lodi, upravte klíčové systémy včetně zbraní a štítů a získejte jedinečné bonusy díky členům posádky. V hlubokém vesmíru se zapojíte do riskantních leteckých soubojů, narazíte na náhodné mise, budete kotvit na vesmírných stanicích a dokonce můžete napadnout a zabavit nepřátelské lodě, které si přidáte do sbírky.

  • Objevujte, sbírejte, budujte
    Objevujte planety a jejich faunu, flóru a suroviny potřebné k výrobě všeho od léků a jídla po vybavení a zbraně. Budujte předsunuté stanice, najímejte posádku, která bude pasivně těžit materiál, a zakládejte nákladné spoje kvůli přepravě surovin mezi nimi. Investujte tyto suroviny do výzkumných projektů a odemkněte si jedinečné výrobní recepty.

  • Nabito a odjištěno
    Vesmír dokáže být nebezpečné místo. Díky vyladěnému soubojovému systému získáte nástroje pro řešení každé situace. Ať už dáváte přednost dalekonosným puškám, laserovým zbraním či demolicem, každý druh zbraně lze upravit podle vašeho herního stylu. Prostředí s nulovou gravitací obohacují souboje o chaotický zážitek, zatímco tryskové batohy dávají hráčům dosud nevídanou svobodu pohybu.



  • Název vydavatele: Bethesda Softworks
  • Název vývojáře Bethesda Game Studios
  • Datum vydání: 06.09.2023
  • Pegi: 18
  • Žánr: RPG
    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows 10 version 21H1 (10.0.19043)
    Procesor: AMD Ryzen 5 2600X / Intel Core i7-6800K
    Paměť: 16 GB RAM
    Grafická karta: AMD Radeon RX 5700 / NVIDIA GeForce 1070 Ti
    Pevný disk: 125 GB volného místa
    DirectX: Verze 12


    Jedná se o digitální verzi hry Starfield, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

    © 2023 ZeniMax Media Inc. Starfield, Bethesda, Bethesda Game Studios, Bethesda Softworks, ZeniMax and related logos are registered trademarks or trademarks of ZeniMax Media Inc. in the U.S. and/or other countries. All Rights Reserved.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE dabingPL titulky

Recenze na Starfield [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.