Starlink: Battle for Atlas Co-Op Pack (Controller Mount) PS4

Cena s DPH
489 Kč
Cena bez DPH: 404 Kč
 
 
Kód produktu: 413602
UbisoftEN dabing

Starlink: Battle for Atlas Co-Op Pack (Controller Mount) [PS4]


Vylepšete si dobrodružství díky montážnímu balíku Starlink: Battle for Atlas Controller.


Ve hře Starlink: Battle for Atlas můžete kdykoli bez problémů pozvat přítele, aby se bezproblémově zapojil do kampaně. Díky rozdělené obrazovce pro dva hráče kombinujte různá načítání, abyste dosáhli dokonalého týmového zážitku, abyste Atlas zachránili.


Starlink: Battle for Atlas Controller mount pack vám nabízí druhý držák ovladače, se kterým si můžete zahrát s přítelem nebo rodinou v lokálním režimu coopu.


Startovací balíček Starlink: Battle for Atlas je potřebný pro hraní s balíčky Starship, Pilot a Weapons. Všechny modulární hračky Starlink spolupracují pouze s videohrami Starlink: Battle for Atlas™ a držákem ovladače na PS4™.


Ve hře Starlink: Battle for Atlas povedete hrdinský tým mezihvězdných pilotů, aby vysvobodili hvězdný systém Atlas z Forgotten Legion. Inovativní modulární hračky vám umožňují stavět jedinečné vesmírné lodě, které lze za chodu přizpůsobit pro nový způsob hraní. Budete se muset přizpůsobovat tak, abyste překonali každou výzvu, se kterou se v tomto epickém dobrodružství otevřeného světa setkáte.


Jak se vám hraje s modulárními hračkami? Připojte své modulární hračky k držáku ovladače a uvidíte, jak ve hře ožívají v reálném čase! Vytvořte si vlastní nákladní lodě přizpůsobte se všem výzvám, kterým čelíte.



Recenze na Starlink: Battle for Atlas Co-Op Pack (Controller Mount)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.