Steel Battalion: Heavy Armor XBOX 360

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 204600
CapcomEN dabingHra vyžaduje snímač Xbox 360 Kinect
Hra vyžaduje snímač Xbox 360 Kinect Sensor!


Steel Battalion: Heavy Armor [XBOX 360]



Hra podporuje pohybové ovládání Xbox 360 Kinect .


V roce 2082 Vás Steel Battalion Heavy Armor dostane do světa zbaveného polovodičů, kde je válka vedena primitivními zbraněmi, a kde nové velmoci bojují o dominanci.

Zvratem osudu, je americká armáda nucena začít velké vylodění na území, které kdysi patřilo jim. V době slabě rozvinutých technologií, je tu jedna zbraň, která bude ovlivňovat průběh války-vertikální tanky (VT). Vy jste pilot-poručík Powers a ovládáte jeden takový VT na misi, která začne v Severní Americe a postupně Vás dostane na bojiště po celém světě.

Steel Battalion Heavy Armor přináší dosud nevídanou úroveň kontroly a interakce. Pohyby, míření a palba z hlavních zbraní VT jsou prováděny pomocí klasického Xbox 360 ovladače a celou řadu dalších akcí je realizován prostřednictvím Kinect senzoru pro Xbox 360-gesty spustíte motor nebo obsloužíte věž s lafetovaným kulometem. Kinect pro Xbox 360 také poskytuje prostředky pro interakci s členy posádky.

  • Evoluce vedení války-Steel Battalion Heavy Armor poskytuje kombinaci střílečky (FPS) s klasickým ovladačem s pohlcující hratelností, kterou poskytuje Kinect.
  • Dostaňte se na bojiště-vyvolejte strach u nepřítele, jako pilot vertikálního tanku (VT), nebo pociťte strach ze smrti, když se Vy a Vaše posádka ocitne pod nepřátelských útokem.
  • Bratři ve zbrani-využijte Kinect při spolupráci s ostatními členy posádky VT a podělte se s nimi o emoce při vítězství i prohrách.
  • Unikátní svět-Steel Battalion Heavy Armo je zasazen do světa, kde se rovnováha sil dramaticky změnila po technologickém úpadku a kdysi mocné národy jsou nyní závislé na lidských schopnostech a odvaze znovu získat spravedlnost a svobodu.
  • Inovace-stejně jako v původní hře Steel Battalion, i Steel Battalion Heavy Armor znovu ukazuje, jak dokáže Capcom využít současné technologie a přinést přesvědčivé herní zážitky.

    Hra vyžaduje snímač Xbox 360 Kinect Sensor




  • Recenze na Steel Battalion: Heavy Armor

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.