Steel Division: Normandy 44 PC DVD

Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 372512
ParadoxEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Steel Division: Normandy 44 [PC DVD]


Steel Division: Normandy 44 je další taktická RTS od známého studia Paradox Interactive. Hra ukládá hráčů do role velitele historicky přesných napodobením tanků, jednotek a těžkých strojů z období druhé světové války. Hráči porovnají své taktické myšlení a schopnosti proti více nepřátelům v náročné kampani. Hra umožňuje ovládat legendární vojenské útvary ze šesti různých zemí. Najdete zde americký stý prvý letecký, německou dvacátou první obrněnou Panzer nebo třetí kanadskou divizi, všechny z období vylodění v Normandii z roku 1944.


  • Hráči musí ovládat historicky přesné vojenské jednotky a vozidla v režimu multiplayer 10v10 nebo v kampani pro jednoho hráče.
  • Boje se odehrávají ve 3 odlišných fázích, které odemykají přístup k novým jednotkám. Toto vše mění během hry tok a vývoj bojů.
  • Hráči mohou sledovat až 400 životu podobných napodobením vojenských strojů a také podle skutečnosti tvořené mapy z roku 1944.
  • Každá jednotka a vozidlo představuje taktickou výhodu, kterou ztrácíte při zničení jednotek, složité taktické manévry a výpady zaručí výhody, které mohou dohnat ztráty cenných jednotek. Dynamická první linie jednotek využije každou jednotku, které získají čas na manévrování s těžkou technikou.


  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    EN dabingDE titulky

    Recenze na Steel Division: Normandy 44

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.