SteelSeries QcK Prism Cloth 5XL (Etail)

Cena s DPH
3 639 Kč
Cena bez DPH: 3 007 Kč
 
 
Kód produktu: 474202
SteelSeries

SteelSeries QcK Prism Cloth 5XL (Etail) [63524]

Podložka, která nádherně doplní váš setup

Přichází legendární QcK podložka pod myš s kompletním RGB pokrytím pracovní plochy, abyste už nikdy nezůstali bez dostatečného prostoru pro myš uprostřed bitvy. Tento ikonický mousepad od SteelSeries byl vylepšen tak, že nyní nabízí úchvatné RGB osvětlení, které pokrývá celou vaši pracovní plochu, čímž poskytuje plynulý a pohlcující herní zážitek pro všechny vaše herní večery. Podložky pod myš se liší rozměry a tloušťkou, ale ne v přesnosti, klouzání nebo kvalitě.

O produktu

  • Personalizujte si herní setup
    Software SteelSeries Engine je klíčem k odemknutí impozantního arzenálu Engine Apps, které přizpůsobují produkty od SteelSeries jednoduše a intuitivně. S tímto výkonným softwarem můžete jemně nastavit nastavení, vytvořit makra a personalizovat váš herní zážitek podle vašich preferencí.
    Jednou z výrazných vlastností SteelSeries Engine je jeho schopnost odemknout plný potenciál dynamického 2-zónového RGB podsvícení na této podložce pod myš. Jen s několika kliky můžete vytvořit komplexní a fascinující osvětlené efekty, které se rozprostírají přes vaše zařízení od SteelSeries. Ať už chcete pulzující duhovou vlnu nebo statické barevné schéma, které bude odpovídat vašemu setupu, Engine vám umožní oživit váš herní stůl s živým a přizpůsobitelným RGB osvětlením.
    Podložka nabízí přizpůsobení opravdu až do posledního bodu. Můžete si nastavit aby vždy když vám přijde upozornění na discord vám podložka pěkně problikne dále si ji umíte sesynchronizovat s některými hrami a vizuálně vám podložka ukáže zda máte málo nábojů, málo života nebo jiné vlastnosti hry, když budete mít chuť na trochu hudby umíte si nastavit , aby podložka pulzovala do rytmu vám vybrané hudby.

    • Neklouzavá základna
      Odolná protiskluzová gumová základna je navržena tak, aby eliminovala nežádoucí pohyb a poskytovala pevnou platformu pro soutěžní hraní.

    • Neomezený sledovací prostor
      Maximalizujte své nastavení pomocí podložky pod myš, která umožní sledování všech vašich pohybů myši při vysoké a nízké hratelnosti DPI. Během nejintenzivnějších soubojů Vám už nikdy nedojde místo.

    • Dokonalá přesnost myši
      Hladký povrch testovaný špičkovým výrobcem senzorů myší optimalizuje přesnost sledování myši pro optické i laserové senzory.

    • Fantastická E-sportovní pověst
      S PrismSync můžete synchronizovat dynamické vícebarevné osvětlení mezi všemi vašimi zařízeními od SteelSeries s podporou Prism, vytvářejíc tak soudržný a vizuálně úchvatný herní setup. Ať už jste fanouškem jednoduchých osvětlených efektů nebo raději vytváříte komplexní světelné show, PrismSync vám umožňuje zvýšit styl vašeho herního setupu.

Technická specifikace

Materiál tkanina
Základní materiál silikonová guma
Délka kabelu 2,2 m
Rozměry 1600 x 800 x 4 mm
Velikost 5XL
Klouzavost hladká
Kompatibilita všechny snímací technologie

Schéma rozměrů



Recenze na SteelSeries QcK Prism Cloth 5XL (Etail)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.