Stormrise Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Stormrise - PC DVDStormrise - XBOX 360
Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 47580
SEGA

Stormrise [PS3]

Zažijte takovou bitevní vřavu, jaká se ještě v žádné real-time strategii neobjevila. Stormrise je první skutečně trojrozměrná hra nové generace tohoto žánru - kamera se pohybuje v perspektivě 3. osoby, takže se ocitáte přímo uprostřed akce. Její působivost, intenzita a atmosféra jde ruku v ruce se strategickou složkou, která je hluboce propracována do všech podrobností - něco takového se dosud žádné RTS nepodařilo. Z pozice hrdinského velitele povedete své jednotky přímo doprostřed těch nejpůsobivějších bojů, jaké jste kdy zažili.

Před několika sty lety došlo ke katastrofě, která narušila ochrannou atmosféru Země. Na jejím nehostinném povrchu se obyvatelé snažili přizpůsobit novým podmínkám a přežít. To vedlo ke vzniku dvou zcela odlišných ras: Echelonům a Sai. Obě frakce neustále bojují o nadvládu, takže nová, sotva zbudován civilizace stojí na pokraji další zkázy.

  • Velte přímo na frontě - Ovládejte jednotky a rozdávejte rozkazy přímo ústy vašeho velitele, kterého pozorujete z pohledu třetí osoby. Díky takto umístěné kameře se můžete do herního světa skutečně ponořit, takže boje budou mnohem instinktivnější, emotivnější a velkolepější než kdy předtím.
  • První opravdu trojrozměrná RTS - Jednoduchým,"plochým" strategiím již definitivně odzvonilo. Nyní se bojuje v rozvalinách měst a vysokých mrakodrapů - prostředí je prostě skutečně trojrozměrné.
  • Revoluce v možnostech konzolové RTS - Rychlý a intuitivní způsob ovládání je v oblasti herních konzolí skutečnou novinkou."Kniha taktik", podle níž můžete konat všechny strategické rozhodnutí, je sice převzata z tradičních strategických her, ale její ovládání je nevídaně jednoduché, dostupné, a přesto dává netušené možnosti.
  • Nové možnosti multiplayeru - V režimu hry více hráčů naleznete možnost"připojit se kdykoli", což bylo dosud výsadou stříleček. U konzolových strategických titulů je tento počin skutečně průlomový.

  • Recenze na Stormrise

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.